P: staatiline elekter
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
P: staatiline elekter
Probleem on selles, et alati kui s?itmast tulen ja mingit metallset osa autol puudutan siis saan staatilise elektri l??gi. (autoks 94 a. Vento) Milles v?iks viga olla?
Selles staatilises voolus on voolutugevus nii kaduv v?ike, mille voolu pingega ?ksi ei tee midagi.Kas seda voolu ?ra kasutada ei saa
Ainus v?imalus kui staatilise voolu kasutamiseks autos on enda ?les ?ratamiseks

Proovida muidugi ju v?ib. V?ike akupatarei ( AA v?i AAA soovitatavalt t?hi, eelnevalt m??dad pinge), ehitad v?ikese vooluahela, p?eva l?pus peale suurt ja pikka s?itu m??dad uuesti pinge ja arvutad ning arutled, kas oli mingi kasu v?i ei olnud

Kuid ma pakun et p?ikese energiast on rohkem kasu
[Muudetud: 2-5-2006 Sarvik]
sry, aga mul see maandusriba ei aitanud mitte sugugi, pigem hakkas ta jubedat lohisemish??lt tegema. nagu kuskil k?iks midagi vastu. terastraat ju vastu asfaltit.Algselt postitas: kahtlane
Pane oma konele maandusriba k?lge ja ei mingit staatikat. Maksab 25 eeku
oli mul nyyd see talv yks G2 niisiis ?htul hilja pimedas t??lt tulles kui ukse lukku keerasin siis sain laksu l?bi v?tme, metallv?ti. ning pimedas oli seda laksu isegi n?ha. ukse lykkasin varrukaga kinni. tegelt mul nyyd on ka m?junud mis aluspesu seljas on

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
K?si, ma arvan valutas sellep?rast, et l?i selle kuhugi vastu ?ra ehmatusest, kui staatikat sai. Auto elekter ei saa kuidagi s??di olla, kui just keegi sul k??nla juhtmeid istme alt pole l?bi vedanud. Auto t??tab minu teada 12v (max 14,4 V) pealt, selle pinge pealt ei tohiks k?ll mingit m?rkimis v??rset l??ki saada ( v?ta prooviks k?tega aku klemmidest kinni , vaata, kas saad s?rtsu), va. keelega katsudes v?i siis traate naha alla toppides. See, et filmides aku pealt inimesi piinatakse, nii et karvad k?rssavad, ei tasu t?ena v?tta -- filmitrikk on selle nimi:P.Algselt postitas: gem
vot ma ei tea kas on soojendust v?i ei, alles soetasin selle auto aga rohkem on seda voolu k?rvalistuja istme all. inimene tahtis istet liigutada ning kogemata otsides seda kangi, kus edasi-tagasi liigutada saab, haaras nendest metallidest, mille peal iste liigub ja sai sealt sellise voolu, et karjatas ja k?si valutas t?kk aega. kusjuures istet liigutada veel ei saanudki aga auto mootor t??tas.
[Muudetud: 19-5-2006 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
See, et te kisama hakkate on teie isiklik trag??dia:P, mul tuleb ehk peale tugevamat s?rtsu huulile vaikne karvane v?i vandes?na.Algselt postitas: Eix
Oleks asi ainult nii,et saad s?rtsu k?tte ja k?ik. ?hekorra poe parklas autost v?ljudes hakkasime naisega samaaegselt uksi kinni l??ma, kui ?kki m?lemal seakisa kurgust v?lja tuli. Rahvas vahtis meid kui hulle. Pl?ss oli.![]()
?ldiselt olen ise t?heldanud suuremaid s?rtse kuivema ilmaga ja kui on seljas v?rskelt pestud kunstkiud materjal (ise kannan pidevalt adidase dresse). Inimene pidi ju k?igega harjuma, k?ll harjute teiegi selle v?ikese er(g)utava s?rtsuga:P
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....