https://www.autocar.co.uk/car-news/moto ... ndisguised
Disainilt oleks nagu kokku pandud Subaru XV ja VW Arteon.

Moderaator: etnies858
Ma käisin eile Mustamäel, seepärast Peetris ei kuulnudki
Ma võtaks selle tühja laadimisalusega augu iga kell, sest for the love of all that is holy pole seda Note 9-t kuskile poetada kui autosse istuda. No ei mahu ta sinna kaane alla ja piano mustale kattele ma ei pane seda pekstes ka.murf kirjutas: ↑18 Okt 2019, 11:15 Naisel tööautoks Opel, ta ei saagi VW üle vinguda, vaid ainult kiitaA ta pole uut Passatit veel näinud kah.
Samas ma olengi alati kriitilisema meelega, nii autode kui muu osas. Vaikselt on see naisele ka külge hakkand, ei tea miks![]()
Väike OT veel Passati teemal, kas FL mudelitel ongi käigukangi ees ainult see avatud laegas telolaadimisega või on ikka vana tüübi kaanega suletav variant [VW Bot: "Keel korda!"] kah? See avatud on kindlasti praktiline, kuid silmale oli see sellineSain jälle viriseda
![]()
Sul on siis kaks varianti. Kas vahetada telefoni (odavam) või siis autot (kallim), milles on piisavalt suure pesaga laadimisdokk.SanderSPS kirjutas: ↑18 Okt 2019, 12:06Ma võtaks selle tühja laadimisalusega augu iga kell, sest for the love of all that is holy pole seda Note 9-t kuskile poetada kui autosse istuda. No ei mahu ta sinna kaane alla ja piano mustale kattele ma ei pane seda pekstes ka.murf kirjutas: ↑18 Okt 2019, 11:15 Naisel tööautoks Opel, ta ei saagi VW üle vinguda, vaid ainult kiitaA ta pole uut Passatit veel näinud kah.
Samas ma olengi alati kriitilisema meelega, nii autode kui muu osas. Vaikselt on see naisele ka külge hakkand, ei tea miks![]()
Väike OT veel Passati teemal, kas FL mudelitel ongi käigukangi ees ainult see avatud laegas telolaadimisega või on ikka vana tüübi kaanega suletav variant [VW Bot: "Keel korda!"] kah? See avatud on kindlasti praktiline, kuid silmale oli see sellineSain jälle viriseda
![]()
Et ei oleks liiga OT, siis uus golf tundub väga põnev. Eriti salongi disain:)
Kui hing ihkab aurist, siis pole vahet mida vaadata