Passat B7 CNG käivitumise mure
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat b7 cng
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Tere,
Olen enda PASSAT 2011 CNG märganud, et kui külma ilmaga auto seisab 1-2 päeva, siis üldjuhul esimese korraga tööle ei lähe. Alguses kahtlustasin akut, aga seda olen laadinud ja probleem ikka sama. Nüüd kaldun arvama, et probleem on ülemikus bensiini pealt gaasi peale. CNG auto alati stardib bensiiniga ja tundubgi et auto hakkab nagu minema aga siis sureb välja. Ehk gaas vist ei jõua piisavalt kiirelt peale? Teise korraga on alati läinud tööle. Kas kellelgi on sarnast muret olnud ja mida olete teinud?
Olen enda PASSAT 2011 CNG märganud, et kui külma ilmaga auto seisab 1-2 päeva, siis üldjuhul esimese korraga tööle ei lähe. Alguses kahtlustasin akut, aga seda olen laadinud ja probleem ikka sama. Nüüd kaldun arvama, et probleem on ülemikus bensiini pealt gaasi peale. CNG auto alati stardib bensiiniga ja tundubgi et auto hakkab nagu minema aga siis sureb välja. Ehk gaas vist ei jõua piisavalt kiirelt peale? Teise korraga on alati läinud tööle. Kas kellelgi on sarnast muret olnud ja mida olete teinud?
Viimati muutis J.Aru, 28 Okt 2019, 19:17, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Pealkiri kohendatud
Põhjus: Pealkiri kohendatud
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Passat B7 CNG startimis mure.
Selleks, et korras B7 CNG üritaks külmalt bensu pealt käivituda, peab olema väljas -15C. Muudel juhtudel käivitub alati gaasilt. Palun täpsusta nüüd kas siis gaasinäidiku roheline tuluke ei põle sellel praegusel +10c juures külmal käivitusel?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat b7 cng
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Passat B7 CNG kävitamise mure.
Tänud info eest. Ma nädalavahetusel palju ei sõitnud ehk auto seisis palju. Proovisin ebaõnnestunud käivitust video peale saada, aga auto töötas nagu pidi.
"Selleks, et korras B7 CNG üritaks külmalt bensu pealt käivituda, peab olema väljas -15C" see tuli mul uudisena. Inimene kelle käest ostsin ütles, et seda tüüpi CNG autod ei lähe ilma bensuta tööl. Kahjuks ei kontrollinud ta väidet.
Siis pean vist akut veel kontrollima või viga mõjalt otsima.
"Selleks, et korras B7 CNG üritaks külmalt bensu pealt käivituda, peab olema väljas -15C" see tuli mul uudisena. Inimene kelle käest ostsin ütles, et seda tüüpi CNG autod ei lähe ilma bensuta tööl. Kahjuks ei kontrollinud ta väidet.
Siis pean vist akut veel kontrollima või viga mõjalt otsima.
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänatud: 61 korda
Passat B7 CNG startimis mure.
Kinnitaks ka eelkõnelejate juttu. Peres hetkel 2 CNG B7-t, üks 2011 ja teine 2013. Mõlemad käivituvad gaasiga praeguste ilmadeni. Küll aga on tõesti külmemate ilmadega gaasiga käivitumine pikemaks läinud. Ketrab paar sekundit. Enne seda oli Passat B6 2009a ja sellel oli küll miskipärast meelepärane bensuga käivituda ja peagi gaasile minna (umbes minutike või kilomeeter). Ilmselt on vahe aju softis, sest sama B6 mootor kogu kupatusega (kõik andurid jne) kolis B7 2011a külge üle ja nüüd käivitub alati gaasiga. Ok muidugi selliseid nn gaasiseadme pudinad, mis kere pool, jäid B7 omad.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänatud: 61 korda
Minu oma ka ükspäev käias pikalt ja käivitus siis bensuga lõpuks. Peale mõnda minutit läks gaasile. Muidu ikka gaasiga käivitunud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.