VW T5 multivan '04 helivõimendi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Tere,
Häda järgmine..
T5 multivani heli kõlaritest jäi paugust vait. Eeldasin, et sai võimendi omadega lihtsalt otsa.
Sain lammarist uue võimu, ikka on kõralid vait.
Otse maki isopistikust tuleb heli. (Toakõlareid proovisin).
Võimu ühte pistikusse 12v tuleb..
Ei leia netist mingisugust abi, ei suutnud isegi diagrammi leida.
Viskaks vajadusel üldse vahelt minema originaali..
Ehk keegi kuskil midagi kuulnud... Vaikuses jama ja ei viitsi Estonia kõlaritega ka maanteid vallutada..
Mihkel
Häda järgmine..
T5 multivani heli kõlaritest jäi paugust vait. Eeldasin, et sai võimendi omadega lihtsalt otsa.
Sain lammarist uue võimu, ikka on kõralid vait.
Otse maki isopistikust tuleb heli. (Toakõlareid proovisin).
Võimu ühte pistikusse 12v tuleb..
Ei leia netist mingisugust abi, ei suutnud isegi diagrammi leida.
Viskaks vajadusel üldse vahelt minema originaali..
Ehk keegi kuskil midagi kuulnud... Vaikuses jama ja ei viitsi Estonia kõlaritega ka maanteid vallutada..
Mihkel
Viimati muutis Mikhuu, 10 Mär 2021, 23:47, muudetud 1 kord kokku.
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 149 korda
Et autos suvaline seade töötaks, vajab see peale +12v ka massi. Kas võimendi pistikus jämeda pruuni juhme ja suvalise halja kerepleki vahel on ühendus olemas? Vastavalt skeemile on kaks toidet ja massi - mõõtsid mõlemat?
Lisaks saaks seda toakõlarite trikki teha ka võimendi pistikust. Kommentaarides on võimendi pinout https://www.drive2.ru/c/467367759425045411/
Lisaks saaks seda toakõlarite trikki teha ka võimendi pistikust. Kommentaarides on võimendi pinout https://www.drive2.ru/c/467367759425045411/
Viimati muutis siLc, 11 Mär 2021, 06:29, muudetud 1 kord kokku.
Mõõtsin ja mõlemas oli + ja - olemas.
Kõlari plus ja miinusesse ei jõudnud midagi (sama roheline pistik)
Kõlari plus ja miinusesse ei jõudnud midagi (sama roheline pistik)
Ma nüüd ei tea, kas kõigil varustustasemetel see nii on, aga minu Highline Multivanil on juhikoha ja tagumiste ridade vahelise suhtluse jaoks intercom. Vaata, kas sul on ohukate lüliti kõrval üks mikriga rullik. Kui see on 5 peal vms, keerab muu soundi täiesti maha.
Vähemalt mul korra nii ka oli, enne kui aftermarket süsteemile üle läksin. Otsisin ka pikalt, et milles kühvel
Vähemalt mul korra nii ka oli, enne kui aftermarket süsteemile üle läksin. Otsisin ka pikalt, et milles kühvel

Jah, mul on see lisa täiesti olemas.Lepa kirjutas: ↑12 Mär 2021, 20:50 Ma nüüd ei tea, kas kõigil varustustasemetel see nii on, aga minu Highline Multivanil on juhikoha ja tagumiste ridade vahelise suhtluse jaoks intercom. Vaata, kas sul on ohukate lüliti kõrval üks mikriga rullik. Kui see on 5 peal vms, keerab muu soundi täiesti maha.
Vähemalt mul korra nii ka oli, enne kui aftermarket süsteemile üle läksin. Otsisin ka pikalt, et milles kühvel![]()
Kahtlustasin korra, et ehk on see blokk maha põlenud ja on omavahel ühenduses võimuga. Plaan oli homme seda blokki ka välja vahetada ja proovida.
Homme vaatan kohe üle ka mis seisus mul mikkrid keeratud on..
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kui nupp vales asendis, siis on küll piinlik lugu 
Nagu ma kunagi ühte tranporteri tagakaamerat ühendasin, proovimise aeg sain lupsti pidi ette, kui asi paigas siis jebisin tunde juhtmete ja kodeeringute kontrollimisega, et miks ekraan must on - aga selle pärast, et ma ei pannud tagaust kordagi kinni

Nagu ma kunagi ühte tranporteri tagakaamerat ühendasin, proovimise aeg sain lupsti pidi ette, kui asi paigas siis jebisin tunde juhtmete ja kodeeringute kontrollimisega, et miks ekraan must on - aga selle pärast, et ma ei pannud tagaust kordagi kinni

Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Nupp oli 0 asendis.
Proovisin selle mikri teema võimu ka uut, ikka ei miskit...
Keegi Lõuna-Eesti kandis teab kedagi kes suudaks selle probleemi lahendada?
Proovisin selle mikri teema võimu ka uut, ikka ei miskit...
Keegi Lõuna-Eesti kandis teab kedagi kes suudaks selle probleemi lahendada?

- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 45 korda
Kõlarid ikka toimivad? Ega võimu väljundist pinget ei ole mõõtnud, mis kõlaritesse läheb?
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Ülevalpool mainitud lehel diagram ei ühti siiski minu masina võimuga..
Suht jama seis, mingid pinged kõlaritesse tulevad aga kuhu ja mis kõlarisse on mõistatus
Kirjutasin levwfreaks meestele. Näis mis saab.
Suht jama seis, mingid pinged kõlaritesse tulevad aga kuhu ja mis kõlarisse on mõistatus

Kirjutasin levwfreaks meestele. Näis mis saab.