3 pedaali on peagi ajalugu
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 173 korda
Manuaalientusiastid peavad kiirustama ja kasutama veel võimalust, sest muidu enam kepiga õli segada ei saa. https://arileht.delfi.ee/artikkel/9444 ... e-tootmise
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
-
- Huviline
- Auto: Seat alhambra
- Tänatud: 36 korda
Uut autot esindusest isiklikult vist ei tahakski enam manuaali. Tänapäeva dsg või muud tüüpi automaat on juba piisavalt hea, et mitte manuaali taga nutta.Ilmselt kasvõi rajapäeval isegi kiirem, kui kepikastiga.Kui mingit kangemat pilli vaadata, millega vahest kuskil natuke vajutamas käia. Tavalise igapäeva pereliikuriga kepikastiga ei mõtlekski.
Küll harjub labadega vahetusega ka ära, kui soovitud isendile pakutakse
Küll harjub labadega vahetusega ka ära, kui soovitud isendile pakutakse
Viimati muutis Alhambra, 31 Aug 2021, 19:41, muudetud 4 korda kokku.
-
- Klubiline
- Auto: VW golf TDI
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 20 korda
Tead ka, kaua see hobuse tankimine aega võtab... Ja siis tulevad sinusugused pirtspepust linnahärrad, kes nina nutis väljalaskeprodukti astuvad ja leiavad põhjuse uuesti pirisemiseks.
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Aga see-eest on kõik nii roheline-roheline...

Aga pole jah kaugel need ajad kus saame teenustasu eest kepikastiga hallmetallikdiislit vaid Laitse rallipargis proovida.

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Hobesel on ainult üks positiivne omadus - see oskab ise koju minna kui piloot peaks ära väsima.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
Dacial pidi ka aind yks pluss olema... See seal aku peal, aga näe, ikka toodavad edasi 

-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänatud: 39 korda
Ei saanud mõttest ?aru. Foorumlased. Manuaal vs. automaat. Saaks valida. Jah valin,kui saaks valida tulevikus. Siis ju valikuid pole. Aga praegu on manuaal minu autol. Ei laida mingil juhul automaat kasti. Aga EEh Jussikese D S G. Kaob mõte ära. Aga oli mis oli. Suht kallid. Manuaali käigukasti ,,võlu,, on see ,et oled oma auto mootori peremees. Tee mis tahad mootori pööretega,soppa kinni jäädes pääsed. Mina mõtlen,kuidas edasi,mitte sina, käigukast. Ja need lõputud andurid. Seal. Mugavus. Jah. Aga ei taha sõltuda mingitest käigukasti anduritest, mida manuaalil pole. Lõpetasin tehnilise teema 1019. kellele Ema, kellele Tütar.
- jussike
- Tunnustatud
Mälu sul on, aga taandareng on ikka märgatav. Kui vanasti pidi kolm korda läbi lugema, et miskit aru saada, siis nüüd ei saanud ka viiendal korral mitte midagi aru, mida lõpuks öelda tahtsid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
Kuidagi arusaamatu miks jussike nii LOLL on tehniliselt. Tundub ,et ülbe. Foorumis. Ei LOLL ei ole,kuid kasutab oma nutikaid... No ja abiks seegi. Lugege foorumlased minu arvamist käigukastidest, automaat ja manuaal. Oli ju minu arvamine. Mis vastus tuli. Oli see arutelu.?
- jussike
- Tunnustatud
Aina segasemaks see tekst läheb....
-
- Huviline
Tehniliselt. Arvutis. Arvutis olevad I T. ,leti taga oleval mehel on jah natuke valus kuulata ,ewta, nii taa on. Antsin enda oma arvamise manuaal kastile. Mõttetu pilkamine´. Minule. Sina T alguse nimega poiss. Ütlesin enda arvamust. Käigukastist.
- Elevant
- Klubiline
- Auto: MB W124 E320/Jeep Grand Cherokee WK2/Honda CBR1100XX/VW Polo 9N3/Opel Omega A/VW Beetle 1200/MB S211 E320CDI T/Passat B6/Dodge RAM 1500
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 42 korda
Kellegil mingit tõlkeprogrammi või midagi, mis selle arusaadavasse keelde paneks? Google translate ei aidanud...
Sopa sisse kinni jäämise peale ütleks, et kinni jääd ikkagi lõpuks põhja peale.
Vända kastiga kontrollid külglibisemist paremini aga agarad abimehed ei lase sedagi enam teha, kahjuks.
Eks see manuaal väljasurev teema ole, kolmandad riigid tahavad neid rohkem. Meil vist naljalt enam seda keegi poest uuena ei osta, sellest ka vast tootmise lõpetamine.
KÕIK IMO!
Vända kastiga kontrollid külglibisemist paremini aga agarad abimehed ei lase sedagi enam teha, kahjuks.
Eks see manuaal väljasurev teema ole, kolmandad riigid tahavad neid rohkem. Meil vist naljalt enam seda keegi poest uuena ei osta, sellest ka vast tootmise lõpetamine.
KÕIK IMO!
-
- Veteran
- Tänanud: 74 korda
- Tänatud: 73 korda
Olles tootmisega igapäevaselt kursis, siis tean hästi, et suured otsused ei tehta lihtsalt kellegi rõõmuks/kahjuks. Iga sellise otsuse taga on kindlasti analüüsid ja põhjendused. Jah, alati on neid, kes ei ole sellega rahul ja arvavad, et teisiti oleks parem. Siiski on see ettevõtte juhtide otsus ja toetab nende äriideid.
Tallinna ümbruses saab minult ka tekstiilipesurit rentida!
-
- Klubiline
Te pole vist ammu tõnniga suhelnud. Ma sain kyll aru. Ta ytles, et talle meeldib manuaalkast kuna ei taha sõltuda automaatkasti ... nyyd ma saan tappa kui ytlen solenoid, aga mis seal ikka.. elektroonilistest jubinatest, mis võivad auto liikumisvõimet pärssida.
► Näita Spoilerit
Viimati muutis romeoD, 02 Sept 2021, 23:16, muudetud 1 kord kokku.
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
@jussike miks nii ülbe oled? Miks alati esinduses naeratava näoga vastu tuled ja lehvitad? Miks kohe pe* se ei saada ja keskmist läbi klaas seina ei näita. Ülbe sa küll ei ole. Täitsa teddy bear!
Eile sõbraga ka arutasime seda teemat. Manuaal oli ka tema valik peamiselt töökindluse ja raha nappuse tõttu, et sinna remondi ja hoolduse alla tonne jätma ei peaks. Mina eelistan automaati puhtalt mugavuse pärast. Normaalsete sõiduvõtetega võiks mõlemad kesta.
Eile sõbraga ka arutasime seda teemat. Manuaal oli ka tema valik peamiselt töökindluse ja raha nappuse tõttu, et sinna remondi ja hoolduse alla tonne jätma ei peaks. Mina eelistan automaati puhtalt mugavuse pärast. Normaalsete sõiduvõtetega võiks mõlemad kesta.

Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Oma mõtete selgeks edasiandmiseks moodustatakse laused. Kui ei suudeta ka tavalisi lihtlauseid koostada (keerulisematest rääkimata) siis ei saa keegi kahjuks aru mida öelda tahetakse.t6nis3 kirjutas: ↑02 Sept 2021, 19:02 Kuidagi arusaamatu miks jussike nii LOLL on tehniliselt. Tundub ,et ülbe. Foorumis. Ei LOLL ei ole,kuid kasutab oma nutikaid... No ja abiks seegi. Lugege foorumlased minu arvamist käigukastidest, automaat ja manuaal. Oli ju minu arvamine. Mis vastus tuli. Oli see arutelu.?

Seega - lgp. ksf. tõnis*, kui. soovid. oma. mõtteid. edaspidi. teistele. arusaadavalt. kirja. panna. siis. ÕPI. PALUN. EESTI. KEELES. SUHTLEMA!

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
Poisid te vist olete liiga noored ma vaatan. T6nis3 on ju vana SR ja ka meie foorumi legend oma arusaamatu kirjastiili ja vaidlemisvajadusega. Vaadake vanemad teemad läbi. Huvitav kus ta aastaid peidus on olnud. Comeback on võimas igatahesGTI kirjutas: ↑03 Sept 2021, 07:39Oma mõtete selgeks edasiandmiseks moodustatakse laused. Kui ei suudeta ka tavalisi lihtlauseid koostada (keerulisematest rääkimata) siis ei saa keegi kahjuks aru mida öelda tahetakse.t6nis3 kirjutas: ↑02 Sept 2021, 19:02 Kuidagi arusaamatu miks jussike nii LOLL on tehniliselt. Tundub ,et ülbe. Foorumis. Ei LOLL ei ole,kuid kasutab oma nutikaid... No ja abiks seegi. Lugege foorumlased minu arvamist käigukastidest, automaat ja manuaal. Oli ju minu arvamine. Mis vastus tuli. Oli see arutelu.?- ehk seda võib võtta kui lugupidamatust teiste kaasfoorumlaste vastu.
Seega - lgp. ksf. tõnis*, kui. soovid. oma. mõtteid. edaspidi. teistele. arusaadavalt. kirja. panna. siis. ÕPI. PALUN. EESTI. KEELES. SUHTLEMA!![]()

Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335