Tiguan Allspace valgustus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- kraff
- Klubiline
- Auto: Passat B8 / Tiguan Allspace Highline
- Tänanud: 81 korda
- Tänatud: 45 korda
Hei.
Oskab keegi öelda, kuidas saada tööle laevalgustus nii, et auto mootori seisma jätmisel laevalgus süttiks aga mitte nii nagu hetkel, et alles siis läheb laevalgus põlema, kui ukse avan.
Oskab keegi öelda, kuidas saada tööle laevalgustus nii, et auto mootori seisma jätmisel laevalgus süttiks aga mitte nii nagu hetkel, et alles siis läheb laevalgus põlema, kui ukse avan.
-
- Huviline
- Auto: Seat alhambra
- Tänatud: 36 korda
Ma ei tea kas sinu autol üldse on võti, aga kui on, siis tavaliselt hakkab tuli põlema, kui võtme süütelukust välja tõmbad peale seisma jätmist
-
- Huviline
- Tänatud: 69 korda
- kraff
- Klubiline
Mul Kessy ja võtmevaba käivitus, ehk võti istub permanentselt taskus. Nupu konsoolist välja võtmisest hoiduks ka eemale. Pigem otsiks ehk keegi teab millisele bitile peab linnukese panema, et asi toimima saada.
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Mul on nii halb olla, et ma ei viitsi isegi katsetama minna, aga proovi kui mahti saad. Tekkis peas halb mõte, et äkki coming/leaving seadistada Ingnition peale mitte Driver door peale. Äkki see on see, et paneb kohe laetule põlema kui süüte välja lükkad? Ma ei tea miks ma selle peale tulin, aga ma võin rõvedalt eksida?:) Ilmselt mingite rohtude mõju:D
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
- kraff
- Klubiline
SanderSPS kirjutas: ↑28 Veebr 2022, 17:21 Mul on nii halb olla, et ma ei viitsi isegi katsetama minna, aga proovi kui mahti saad. Tekkis peas halb mõte, et äkki coming/leaving seadistada Ingnition peale mitte Driver door peale. Äkki see on see, et paneb kohe laetule põlema kui süüte välja lükkad? Ma ei tea miks ma selle peale tulin, aga ma võin rõvedalt eksida?:) Ilmselt mingite rohtude mõju:D
Passatil ei toiminud see aga proovin ära.
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 90 korda
- Tänatud: 337 korda
Ilmselt ei toimi siis ka Tiguanil. Nad ei ole erinevad muus osas elektri poolest. Ma otsin mingi hetk kui tervis parem.kraff kirjutas: ↑28 Veebr 2022, 17:37SanderSPS kirjutas: ↑28 Veebr 2022, 17:21 Mul on nii halb olla, et ma ei viitsi isegi katsetama minna, aga proovi kui mahti saad. Tekkis peas halb mõte, et äkki coming/leaving seadistada Ingnition peale mitte Driver door peale. Äkki see on see, et paneb kohe laetule põlema kui süüte välja lükkad? Ma ei tea miks ma selle peale tulin, aga ma võin rõvedalt eksida?:) Ilmselt mingite rohtude mõju:D
Passatil ei toiminud see aga proovin ära.
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
- kraff
- Klubiline
Ei olnud jah sellest kasu. Oli küll vaikimisi driver door aga kui muutsin ignition`iks ei muutunud miskit.
-
- Huviline
- Auto: Seat alhambra
- Tänatud: 36 korda
Sellepärast kirjutasingi, et pole aimugi kas sellel isendil on üldse võti või mingi muu variant.
Pole ise üheski tiguanis vist seeski istunud.