2000a passati tagumine kojamees jukerdab

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ivar80
Huviline

2000a passati tagumine kojamees jukerdab

Lugemata postitus Postitas ivar80 »

T?psemalt siis nii et hakkab vahest ise t??le. Kaabib paar korda ja siis ei tee vahest mitu p?va mitte midagi (juhul kui ma ise ei l?lita). Mis k?ige kummalisem et see v?ib juhtuda suvalisel ajahetkel. N?iteks s?idad sujuva kiirusega otse m??da siledat teed ja siis hakkab t??le j?rsku. Oleks siis et rooli p??rates v?i august l?bi s?its juhtub midagi aga ei - t?iesti seadusp?rasusetu (kui selline s?na olemas on :P). Oskab keegi pakkuda kust viga otsima hakata, v?ga keeruline nii kui viga p?sivalt ei esine :o

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Algselt postitas: ivar80
T?psemalt siis nii et hakkab vahest ise t??le. Kaabib paar korda ja siis ei tee vahest mitu p?va mitte midagi (juhul kui ma ise ei l?lita). Mis k?ige kummalisem et see v?ib juhtuda suvalisel ajahetkel. N?iteks s?idad sujuva kiirusega otse m??da siledat teed ja siis hakkab t??le j?rsku. Oleks siis et rooli p??rates v?i august l?bi s?its juhtub midagi aga ei - t?iesti seadusp?rasusetu (kui selline s?na olemas on :P). Oskab keegi pakkuda kust viga otsima hakata, v?ga keeruline nii kui viga p?sivalt ei esine :o
Kas p?ris iseenesest? Mul oli ka sarnane anomaalia, autoks siis Golf IV 2003. Vahel tegi tagumine kojamees auto k?ivitamisel ?he edasi-tagasi, vahel siis, kui suunatulede kangi kasutasin. Aga mitte alati. L?puks tegi ?kskord j?lle heast-peast edasi-tagasi ja j?i mitte p?ris alla asendisse. Ja enam p?ris alla ei l?inudki, alati tegi n?ksu ?les (ca' 5 cm all-asendist ?lespoole. Siis vahetati garantiikorras kojamehe mootor ja n??d ei ole enam probleeme olnud.
Sinul soovitan veidi oodata - las viga s?veneb - siis on lihtsam seda leida. V?ibolla on ka viga mootoris...

andy
Huviline
Auto: Touran

Lugemata postitus Postitas andy »

Olen enda autol seda t?heldanud.Lihtsalt lambist hakkab t??le.
Kuskil midagi ei torkinud aga kuhugi see on kadunud juba pikka aega ei ole enam teinud.

Zonder
Huviline

Lugemata postitus Postitas Zonder »

Soovitan igaks juhuks kiskuda luugi kate maha ja vaadata et aknapesuvee voolik peaks ja ei tilguks mootori peale mis on seal otse all. Ise olen samal p?hjusel mootori ?ra vahetanud, et voolik oli katki ja vesi tilkus mootorile peale ja viimane k?pses l?bi.
50 666 98

ivar80
Huviline

Lugemata postitus Postitas ivar80 »

Selge. Uurin selle pesuvee asja ?le igaks juhuks. Kusjuures hetkel on nii, et v?hemalt n?dal aega pole sellega kojamehega probleeme olnud. Vahepeal kaapis juba nii 5 korda p?evas suvalisel ajal :P. M?nel kes tagant j?rele s?itis v?is k?ll imelik mulje j??da, kui see seal n?hib kuiva puhast akent, m?tleb raudselt, et mingi loll tibi roolis kes kangidel vahet ei tee :P:P:P

Vasta

Mine “Elektroonika”