Kõrvalistuja uksega ilmselt oleks mõistlik otsida teine roostevaba uks. Muud detailid vast on päästetavad aga selleks, et head tulemust saada on vaja hulga tööd (esitiivad küljest, roostetõrje jms) ja detailide värvimist.
J.Aru kirjutas: ↑05 Mär 2024, 12:57
Kõrvalistuja uksega ilmselt oleks mõistlik otsida teine roostevaba uks. Muud detailid vast on päästetavad aga selleks, et head tulemust saada on vaja hulga tööd (esitiivad küljest, roostetõrje jms) ja detailide värvimist.
Oskad soovitada tegijat? Ja mis see ümmargune töö hind võiks olla, et oskaksin pakkumistes orienteeruda? Seda tean, et odav see pole.
Kullakesed teevad mu rahast tühjaks - tütar, merisead ja auto <3
Mina ei paku hinda,kuid soovitan hoida alles originaal ust. Sealt pahteldada? Kahtlane. Sealt ,,mäda,, tükk välja lõigata. Jah. Kui oskad õige voolu tugevusega keevitada,siis plekk ju ka ei loki. Kui kokku saavad rikkumatta ukse plekk ja uus asendus plekk vot seda on silumise mõttes vaja pahteldada. Aga ,tüma on ju värvi alt kadunud. Ehk said aru. KadriGTI muidugi ise seda tööd ei tee. J. Aru. Kas soovitad Kadri autole roostevaba ust,või roostest vaba ust. Esimest varjanti pole olemas. J. Aru. palun ära solvu.Mingi huumor ju võiks ka olla.
Uksi polegi nii väga saada, eilne otsing andis ühe ukse lammutusest 40euriga ja ühe uue Auto24st 120euriga. Mingi Leedu-Poola sait pakkus ka igasugu huvitavat kraami, aga pigem kahtlane. Küsin praegu paarist kohast pakkumist tööle. Ise kahjuks ei tee jah, kuigi vägev oleks osata oma auto muresid lahendada.
Kuna küsimine oli AINULT esi uksest,siis tuleb tähelepanu pöörata ka külje karpide olukorrale. Kas kannatab ka tungrauaga üles tõsta? Minu jutt tähendab seda,et sellise ,, pisi,, remondi korral tuleb siiski lasta hinnata kogu auto kere üld olukorda. Muidu maksad,, tühja,, selle ukse eest. Mida see välimuselt ilus uks annab,kui kõrval on järgmine tüma. Tüüpiline jutt oleks,oh müü maha. Aga mis edasi? Teed korda ja on teada mis autol on. Järgmine on tundmatu. Muidugi vana.
Vb Kadri pole kuulnudki, et talveks on olemas talve autod ja suveks suve autod.
...just selle sama põhjusega!
Üks läheb garaazi talvituma ja teine alustab võitlust soolaga.
Talveks siis selline auto, millest väga kahju pole aga ajab asja ära
..ära raiska mõtetuid sekundeid oma elust mingi jama lugemiseks, elad kauem!
KUr..di nalja mehed. Kui pealkiri on G4. rooste ja pildid on ainul allapoole vööd,siis võiks kinda visata teema algatajale,mitte minule,pets 115. Värv on ju sama. Ei noh, Heino tule appi.
t6nis3 kirjutas: ↑08 Mär 2024, 17:09
KUr..di nalja mehed. Kui pealkiri on G4. rooste ja pildid on ainul allapoole vööd,siis võiks kinda visata teema algatajale,mitte minule,pets 115. Värv on ju sama. Ei noh, Heino tule appi.
Vabandust Heino. Teemas räägitakse Golf 4 roostest. Kadri auto on Golf 4, aga müüki pani ta Golf 5 ja ilusti kirjutab seal, et osa raha läheb tema auto rooste eemaldamiseks.
"Kuigi ümbrus on sama, elab igaüks meist erinevas maailmas." Arthur Schopenhauer.
Vabandust, et nüüd sellist segadust tekitasin. Golf 4 mu igapäevane auto, mehe Golf 5-le tegin siia kuulutuse, sest oli diil, et kui minu kaudu tuleb edukas tehing, saan sealt oma auto keretöödeks vahendeid. Aprillis läheb töösse.
ryan kirjutas: ↑07 Mär 2024, 21:32
Vb Kadri pole kuulnudki, et talveks on olemas talve autod ja suveks suve autod.
...just selle sama põhjusega!
Üks läheb garaazi talvituma ja teine alustab võitlust soolaga.
Talveks siis selline auto, millest väga kahju pole aga ajab asja ära
Tean sellest päris lähedalt, mehe bemm on terve talv pargis ja talvel sõidab, millega juhtub
Aga hetkel kahte autot pidama ei hakka. Ja talvehooajaks oma kullakesest loobuda ei soovi, et sõita autoga, millest poleks kahju. Kuhu see sõidurõõm siis jääks...
KadriGTI kirjutas: ↑15 Mär 2024, 08:27
Vabandust, et nüüd sellist segadust tekitasin. Golf 4 mu igapäevane auto, mehe Golf 5-le tegin siia kuulutuse, sest oli diil, et kui minu kaudu tuleb edukas tehing, saan sealt oma auto keretöödeks vahendeid. Aprillis läheb töösse.
Kuhu siis töösse viid?
Ma ei vastuta foorumis tehtud postituste sisu eest.