VW Golf 3 mure kesklukuga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 1.8, Seat Altea 1.9TDI
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Tere! Juhtus täna sihuke huvitav asi et sai autos naise järgi oodatud (nagu nende järgi ikka heh) ja järsku hakkas vaakumpump undama, undas ca 15-20sec ja oligi korras. Enam pump häält ei tee, uksi ei lukusta ning juhi uksest lukku pannes on keeramine raske ning lukustab ainult ühe ukse. Äkki oskab keegi nõu anda, mis täpsemalt juhtuda võis ning kust viga otsima hakkata? Mainin ära ka veel selle et autos olles ei puutunud midagi lukuga seonduvat.

- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Vesi jõudis lõpuks vaakum pumbani,
Vaata parema tagatule ette penoplastist kopsikusse, kui sisu märg, siis hakka leket otsima.
Vaata parema tagatule ette penoplastist kopsikusse, kui sisu märg, siis hakka leket otsima.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 1.8, Seat Altea 1.9TDI
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] prgu nii ššš ilm õues et ei hakka lammutama. Aga kui nüüd ongi pump vett saanud siis see tähendab mida..? Pump tuleb uus soetada või saab veel vanale elujõu sisse?
- jussike
- Tunnustatud
50/50
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Ise oled Golf 3-de elushoidja ja über spetsialist. Kas siis tõesti pole G3-me tüüpilist tagatule leket kordagi elu sees näinud?
Tekib küsimus, mitut autot sa üldse näinud oled, et kümneid kordi esinenud vigu pole elu sees näinud ja kui pole näinud, siis pole ka olemas...
Tekib küsimus, mitut autot sa üldse näinud oled, et kümneid kordi esinenud vigu pole elu sees näinud ja kui pole näinud, siis pole ka olemas...
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
Jussike. Nüüd on küll õige aeg. Palun ära pilka mind Auto omanikuna G3. Tagatule vihma leke salongi on ju nagu siga ja kägu. Rääkidest murest keskluku mootorist. Mis siia puutub vihma leke taga tulest. Keskluku mootor on pagaasnikus,kuid niiskusvaba Ja kõrgemal põrandast.Ära räägi diislitest.
- jussike
- Tunnustatud
Ma pilkan vähemalt meest, mitte tema lipsu ja pintsakut.
Tõmba oma G3 tagaluuk lahti ja näed, et keskluku moodul on tulest madalamal ja lekke puhul suudab vesi väga hästi sinna sisse tilkuda. Muidugi ei pruugi tule vahelt tulla, nii vanal masinal võib vabalt juba suvalise kerepaneeli vahelt lekkida. Tagatule leke on lihtsalt kõige tüüpilisem.
Tõmba oma G3 tagaluuk lahti ja näed, et keskluku moodul on tulest madalamal ja lekke puhul suudab vesi väga hästi sinna sisse tilkuda. Muidugi ei pruugi tule vahelt tulla, nii vanal masinal võib vabalt juba suvalise kerepaneeli vahelt lekkida. Tagatule leke on lihtsalt kõige tüüpilisem.
-
- Huviline
Tagatule tihendi kaudu võib tilkuda salongi vihma vesi,kuid see niiskus on teine asi. Vesi EI pääse iial keskluku mootorini.Muidugi,nagu mainisin ,et siis peab auto o lema uppunud. Teema väline jutt. Kasutaja MustVälk on ikka siiani sinu vihmavarju hoidja,mentor. Alati kiidab sind,teadmatta mis teemal kiita.Vastan probleemidele,millest arvan aru saada,teadmist. Ootan ka vastu arvamisi,kuid Jussike pilkamine viskab üle. Said,või saad juubelisse 1974 A. 50A. Keskluku mootori undamine viitab ka sellele,et mootor elektriliselt sai käskluse,kui vaakum toru oli kustkilt kas lahti,või purunenud. Siis keskluku mootor ei tööta peale 30 sekundit tühja.Vaakumi olemas olu paneb pumba seisma. Sama on ka rikke korral.pUMP KÄIVITUB siiski teadud aega.Vaakum voolik võb ju olla kurja süü. Uuri pumba ahelat.
-
- Veteran
- Tänanud: 784 korda
- Tänatud: 110 korda
Kuule härra tõnis. Sa ei tea samuti miks ma teda kiidan, aga sinu jaoks teeme siis puust ja punaseks.t6nis3 kirjutas: ↑05 Juun 2024, 17:37 Tagatule tihendi kaudu võib tilkuda salongi vihma vesi,kuid see niiskus on teine asi. Vesi EI pääse iial keskluku mootorini.Muidugi,nagu mainisin ,et siis peab auto o lema uppunud. Teema väline jutt. Kasutaja MustVälk on ikka siiani sinu vihmavarju hoidja,mentor. Alati kiidab sind,teadmatta mis teemal kiita.Vastan probleemidele,millest arvan aru saada,teadmist. Ootan ka vastu arvamisi,kuid Jussike pilkamine viskab üle. Said,või saad juubelisse 1974 A. 50A. Keskluku mootori undamine viitab ka sellele,et mootor elektriliselt sai käskluse,kui vaakum toru oli kustkilt kas lahti,või purunenud. Siis keskluku mootor ei tööta peale 30 sekundit tühja.Vaakumi olemas olu paneb pumba seisma. Sama on ka rikke korral.pUMP KÄIVITUB siiski teadud aega.Vaakum voolik võb ju olla kurja süü. Uuri pumba ahelat.
Kiidan tema vastust sinule. Ta ei pilganud ega ei mõnitanud. Saa üle oma Jussikese vihkamisest.
Mina ei tea mis kana sul temaga kitkuda on, aga kuni sa nagu mees ei hakka rääkima milles on probleem, siis jäädki jaurama nagu väike laps.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
- jussike
- Tunnustatud
Ausõna ma ei tea kelleks ta mind peab. Teadlikult pole teda kunagi isegi kohanud mitte, andmed minust on tal ka nagu pudru ja kapsad, ilmselt ajab siiski mind kellegagi segamini.
-
- Huviline
MustVälk. Muidugi teema väline,kuid kannatust,kohe jõuan teemasse. MustVälk. Ebanormaalne on ju Jussike IGA postituse minule anda hurra,sinu poolt.Tegelikult foorum on ju tehliline arutelu. See et Jussike on saanud sinult igakülkset kiitust,see on teie ,,mure,, . Miks jussikesega ,,suusad,, risti läksid ? Oli lukksepp,kere mees. Nüüd on pintsak lipslane. Oli kellega lobiseda autodest,keredest,Mustamäel,garaazidest.
- jussike
- Tunnustatud
Ma tõesti ei tea mis seeni see tüüp tarbib.
Ma ei tea ühtegi tuttavat, kellega oleks mul suusad risti läinud.
Kui mees mind nii hästi teab, siis äkki teab seda ka miks ma enam "kere mees" pole.
Ma ei tea ühtegi tuttavat, kellega oleks mul suusad risti läinud.
Kui mees mind nii hästi teab, siis äkki teab seda ka miks ma enam "kere mees" pole.