vw Caddy 2017 tõstesari
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
vw Caddy 2017 tõstesari
Tere,
Soov paigaldada 2017 a Caddyle tõstesari. Vaadates internetis ringi on valik kirju ja mitmekesine. Et mitte tormata ja õppida teiste vigadest siis kas kellegi on caddy tõstesarjaga kogemusi ning kus ja mida on soetanud?
Soov paigaldada 2017 a Caddyle tõstesari. Vaadates internetis ringi on valik kirju ja mitmekesine. Et mitte tormata ja õppida teiste vigadest siis kas kellegi on caddy tõstesarjaga kogemusi ning kus ja mida on soetanud?
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
vw Caddy 2017 tõstesari
Kui oled internetis vaadanud ,et valik on kirju,siis oleks ju sinu enda huvides näidata neid erinevaid. Teiseks loomulikult. Mis on asja lõpplahendus .(sain mida tahtsin). Lakoonilise tekstile ei anta õigeid vastuseid. Nüüd on ka küsimine. Mis mootoriga on tegemist? Nimelt mootoritel on kaalu vahe,seega ka vedrudel on läbimõõt vastavalt raskusele mootoris. Võiksid siiski pikemalt foorumisse kirjutada. Kas kogu auto,või (käib saija peale) ainult esiots.
vw Caddy 2017 tõstesari
Tere,t6nis3 kirjutas: ↑05 Mär 2025, 16:10 Kui oled internetis vaadanud ,et valik on kirju,siis oleks ju sinu enda huvides näidata neid erinevaid. Teiseks loomulikult. Mis on asja lõpplahendus .(sain mida tahtsin). Lakoonilise tekstile ei anta õigeid vastuseid. Nüüd on ka küsimine. Mis mootoriga on tegemist? Nimelt mootoritel on kaalu vahe,seega ka vedrudel on läbimõõt vastavalt raskusele mootoris. Võiksid siiski pikemalt foorumisse kirjutada. Kas kogu auto,või (käib saija peale) ainult esiots.
Tegemist siis 2017a 2.0 55kw d mootoriga masinaga ning tõstesari kui selline sisaldab nii esi kui tagasilla tõsteosa.
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 39 korda
vw Caddy 2017 tõstesari
No siiski ,,väike,, vastuolu. Kui netis on valik suur,siis,kuna sina ei kirjutanud,siis küsin mina. Mida on õppida teiste vigadest? Kuna auto omanikke Caddyl on foorumis õhk vähe,siis ole kannatlik. Ole tehniliselt rohkem avatud.Kaasa arvatud mida siiski auto kliirensilt positiivselt saada tahad? Ma ei muliseks niisama.Olen eelmistel V W genitel vedrude alla pannud 2cm.kummi tallad.
vw Caddy 2017 tõstesari
Hetkel netis on valida komplekte mis ühel juhul on mõlema silla jaoks nö tõste flantsid (esisillal käib amordi/vedru ja kandva osa vahele, tagasillal lihtsalt silla ja vedrupaki vahele + pikemad klambrid) teine versioon on kus lähevad vahetusse nii vedrud kui amordid.
Vajadus autot natukene kõrgemale saada on soov liigelda julgemalt metsateedel ning kohalikel külateedel. Hetkel olen vaadanud tõstesarjasi "2"tolli, mis omakorda peaks võimaldama ka originaalist kõrgemate rehvide kasutust.
Vajadus autot natukene kõrgemale saada on soov liigelda julgemalt metsateedel ning kohalikel külateedel. Hetkel olen vaadanud tõstesarjasi "2"tolli, mis omakorda peaks võimaldama ka originaalist kõrgemate rehvide kasutust.
-
- Veteran
- Tänanud: 784 korda
- Tänatud: 110 korda
vw Caddy 2017 tõstesari
Kui tõsteflantsid, siis midagi erilist muret ei ole. Veovõllid võibolla jäävad lühikeseks maksimum käigu pikkuses. 

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!