K: 60/40 madaldus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: 60/40 madaldus
Tere.
Kuna tahaks oma autole madaldust alla sobitada (Golf 3), siis millist madaldust soovitaksite, et saaks ka meie teedel s?ita.
Ja veel - mida t?hendab 60/40 madaldus? Kas ees 60 ja taga 40?
Ette t?nades.
Kuna tahaks oma autole madaldust alla sobitada (Golf 3), siis millist madaldust soovitaksite, et saaks ka meie teedel s?ita.
Ja veel - mida t?hendab 60/40 madaldus? Kas ees 60 ja taga 40?
Ette t?nades.
Algselt postitas: w8
vist ikka tagurpidi ,et ees 40 ja taga 60 ,et auto sirgeks saada!
h?mming......
ma olen asjast vastu pidi aru saanud... et ette pannakse ikka rohkem madaldavad ja taha v?hem..... muidu j??b tagaots liiga maha ja n?me (

kasvatage lolli (loe: mind), sest mina (loe: loll) ei saa aru.....

:D O.P.T.I.M.I.S.T :D
-
- Huviline
- Auto: G1 '83
- Tänatud: 1 kord
ei leidnud konkreetselt sellekohast teemat, aga ei hakanud uut ka tegema. peaks selle pealkirja alla sobima k?ll.
k?simus selline, et kui palju ja mis mudelit madaldavad nii?elda universaalsed madaldusvedrud? n?iteks 40mm madaldus Golf 1-le 37-82kw. erinevatel andmetel on G1 GTI tavalisest 10-15mm madalam. kas mina saan siis oma GTI-le 25 v?i 40mm madaldust v?i m?ne tavalise 1.1-se G1-e omanik saab 40 v?i 55mm madaldust v?i on seal mingi kuldne kesktee vms?
k?simus selline, et kui palju ja mis mudelit madaldavad nii?elda universaalsed madaldusvedrud? n?iteks 40mm madaldus Golf 1-le 37-82kw. erinevatel andmetel on G1 GTI tavalisest 10-15mm madalam. kas mina saan siis oma GTI-le 25 v?i 40mm madaldust v?i m?ne tavalise 1.1-se G1-e omanik saab 40 v?i 55mm madaldust v?i on seal mingi kuldne kesktee vms?
-
- Huviline
- Auto: G1 '83
- Tänatud: 1 kord
v?ib-olla sai eelmine jutt natuke segane, proovin uuesti.Algselt postitas: urmik
... ainult vedru erineb, mis m??rab ka auto k?rguse![]()
point selles, et GTI-l on v?rreldes tavalise Golfiga juba 10-15mm madaldust.
kui m??akse vedrusid (oletame, et -40mm), mille juures pole kirjas, kas need on m?eldud
tavalisele v?i
GTI-le v?i
VR6-le v?i
Syncrole jne,
vaid LIHTSALT - GOLFILE,
siis kas need madaldavad 40mm
tavalist Golfi v?i
GTI-d v?i
VR6-te v?i
Syncrot jne?
neil erinevatel mudelitel on ju JUBA ORIGINAALIS erineva k?rgusega vedrud all.
iseenesest on probleem vist juba lahendatud, kuna leidsin, et JOM-il on madaldussarjad t?itsa olemas eraldi nii 1.1-dele kui GTI-dele ja suht soodsa hinnaga, aga kui keegi oskab kommenteerida, siis oleks huvitav lugeda ikka.