AUX sisend, mis sealt sisse v?tta saab?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
AUX sisend, mis sealt sisse v?tta saab?
Sedapsi, et olen oma masina kaaderv?rgi otsimisega j?udnud niikaugele, et olen raadios leidnud seadetes sellise koha kus saab ?telda, et millist signaali ma AUX sisendist sisse v?tta tahan (Audio, Video, A+V). Kui siis panen AUXi peale n?itab musta pilti, s?itma hakates annab aga teada, et videot n?idatakse ainult seistes. Kuna auto ostsin platsilt, siis neid nagu eriti ka need lisad ei kottinud ning ei osanud nad mulle ?telda, kas tal on TV v?i DVD v?imalus v?i mitte.
K?simus siis l?hidalt, kus on AUX sisendi ja kas by default peaks tulema TV sisse v?i peaks mul mingi karp veel kuskil olema?
Olemas on CD-box pagassis mis on veel testimata, et ?kki loeb see DVDsi? v?i siis ?kki salongi oma? V?i peab DVD v?i teleka ikka eraldi juurde ostma?
K?simus siis l?hidalt, kus on AUX sisendi ja kas by default peaks tulema TV sisse v?i peaks mul mingi karp veel kuskil olema?
Olemas on CD-box pagassis mis on veel testimata, et ?kki loeb see DVDsi? v?i siis ?kki salongi oma? V?i peab DVD v?i teleka ikka eraldi juurde ostma?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
-
- Klubiline
- Auto: Toledo VR5
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 117 korda
TereOriginally posted by laving
Sedapsi, et olen oma masina kaaderv?rgi otsimisega j?udnud niikaugele, et olen raadios leidnud seadetes sellise koha kus saab ?telda, et millist signaali ma AUX sisendist sisse v?tta tahan (Audio, Video, A+V).
Kas number su auto all on 72? CD-boxi koha pealt ei m?ngi see DVD-sid. Salongi oma s??b ainult navi plaate. Pikemalt naviga m?ngimisest loe http://www.vwnavi.com/vwnavi/forums/index.php sellelt lehelt.
--
nr 31 peal parkija
Aux sisendist saab siis sisse lasta vastavalt kas
1. Audio - J??b orig pilt + aux sisendist heli
2. Video - J??b raadio v?i boxi heli + aux sisendist pilt
3. A+V - Nii heli kui pilt aux sisendist.
Sisend ise asub maki tagak?ljel ja pildina tahab saada RGB signaali. Dietz`il t?itsa vastav adapter olemas millega saab asjale komposiiti s??ta. S?idu ajal vaatamiseks vaja veel lisaadapterit mis can signaalist speed impulsi v?lja filtreerib. TV?d ega DVD?d originaalis pole, need vaja lisanajuurde panna.
1. Audio - J??b orig pilt + aux sisendist heli
2. Video - J??b raadio v?i boxi heli + aux sisendist pilt
3. A+V - Nii heli kui pilt aux sisendist.
Sisend ise asub maki tagak?ljel ja pildina tahab saada RGB signaali. Dietz`il t?itsa vastav adapter olemas millega saab asjale komposiiti s??ta. S?idu ajal vaatamiseks vaja veel lisaadapterit mis can signaalist speed impulsi v?lja filtreerib. TV?d ega DVD?d originaalis pole, need vaja lisanajuurde panna.