VR6 tahhomeeter n?itab v?hem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Lembit
Huviline

VR6 tahhomeeter n?itab v?hem

Lugemata postitus Postitas Lembit »

1992 a passat VR6 tahhomeeter n?itab v?hem. Kui palju v?hem, ei oska ?elda. ?kki ca poole v?hem v?i nii.
Kas on tegemist mingi levinud veaga, millele on lahendus teada?

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Algselt postitas: ollivilla
Mul on G3 GTI-le VR6 kellad peale pandud ja tahhokas n?itab ka v?hem.
Sul lihtne, 6-silindrilise mootori jaoks h??lestatud tahhomeeter n?itab 4-silindrilisega v?hem 1,5 korda? Aftermarket tahhomeetritel oli taga lausa l?liti, millest s?ttisid siis vastavalt kas 4, 6 (v?i 8) silindrilise mootori jaoks. Lembit, ega sul samat laadi probleem pole?

Lembit
Huviline

Mul on originaaltahhokaga probleem.
Ei tea nagu kah, et 1992 aastal oleks passati keresse oluliselt rohkema kui 6 silindriga mootoreid pandud.
Kuidagi ei ole nagu p?ris lineaarne vist kah see viga. T?hik?igul ei n?ita tahhomeeter mitte midagi, kui p??rdeid t?sta, siis n?itas midagi, aga mul mingit sellise t?psusega aparaati ei ole, millega seda n?itu v?rrelda saaks. K?rva j?rgi n?itas k?vasti v?hem

Ma pigem lootsin, et ehk on tegemist mingi t??pveaga, mille kohta autoelektrikud oskavad oma kogemustest midagi v?ita.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Passatite levinud viga on kellade taga tr?kikilel asuv 3-jalaga kivi, mille k?lmjoode v?ib kellad igasugu asju tegema panna.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Lembit
Huviline

T?psustus - n?itab ca 1000 rpm v?hem. Kuna bensun?idik kah ei n?ita midagi siis ilmselt tuleb armatuur ikka lahtiv?tta ja ?le k?ia.

Mahno
Huviline
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Mahno »

Mul teise p?lve santanal tegi ka tahhokas trikke...aga seal tuli lihtsalt natuke juhtmete otsi puhastada kapoti all. N??d k?ib juba vist 5 aastat esivanema k?es muretult.

Vasta

Mine “Elektroonika”