K?siks siis, et kas neid annab kuidagi parandada? Kuskil oli mingi ebam??rane jutt mingist vahendist. Sooviks t?psemat infot.
T?nan.
K: tagaklaasi soenduse triipude parandamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.8T 02.a
- Kontakt:
On aine olemas... mina sain endale selle Olerexi tanklast ... tegu siis sellise v?ga tillukese pudeliga nagu k??nelakki pudel aga tunduvalt v?iksem... hind kui ma ei eksi oli 200 - 250 krooni.
Parandus k?is nii et v?tsin l?bipaistva teibi ja v?ga hoolikalt t?mbasin kahele poole triipu teibid... ja siis lasin katkisele kohale ?rna kihi peale... ootasin 30 min ja uus kiht ja siis j?i ta mul sooja garagesse ??seks... j?rgmine hommik t?mbasin ??rmise ettevaatlikusega teibid ?ra ja tiptop tulemus... parandasin nii 5 riba ?ra. Kuid toonklaasi panekuga ?ks riba ei t??ta enam samast kohast millegip?rast. =)
Ahjaa mul universaal kere ka hea seal kuudis r?tsepistes m?ssata sedaan autode puhul kindlasti natuke keerulisem.
Loodan et oli abi!
[Muudetud: 3-11-2006 Lauripoiss]
Parandus k?is nii et v?tsin l?bipaistva teibi ja v?ga hoolikalt t?mbasin kahele poole triipu teibid... ja siis lasin katkisele kohale ?rna kihi peale... ootasin 30 min ja uus kiht ja siis j?i ta mul sooja garagesse ??seks... j?rgmine hommik t?mbasin ??rmise ettevaatlikusega teibid ?ra ja tiptop tulemus... parandasin nii 5 riba ?ra. Kuid toonklaasi panekuga ?ks riba ei t??ta enam samast kohast millegip?rast. =)
Ahjaa mul universaal kere ka hea seal kuudis r?tsepistes m?ssata sedaan autode puhul kindlasti natuke keerulisem.
Loodan et oli abi!

[Muudetud: 3-11-2006 Lauripoiss]