Nimelt p?ris pikalt on pinda k?inud, et armatuuris p?leb hoiatustuli, mis peaks t?hendama seda, et kusagil on mingi pirn l?bi. See on p?lenud algusest peale ja tingitud sellest, et sharanile tehase poolt xenon tulesid ei pakuta ja need sai hiljem vw teeninduses lisatud. Teeninduses ?eldi, et see ongi nii, et xenon tuled k?ivad kuidagi teist moodi ja pardakompuuter ei m?ista seda. N??d ma m?tlesin, et ?kki annab stimuleerida kuidagi mingisuguse elektroonilise tr?kiplaadiga ka originaal tulede olemasolu.?
Eesm?rgiks on, et tuli ei p?leks koguaeg armatuuris ja kui m?ne teise v?limise tulega midagi juhtub, et siis teaks et p?riselt on midagi viga kui tuli m?rku annab.?
Loodan, et liiga segane ei olnud.
Sharan ja xenon tulede jama
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Hoiatustuli hakkab ka siis p?lema kui vale v?imsusega pirn panna (21w asemele n?it. 20w). Eks s?steem kontrollib tarbitavat voolu, arvatavasti pead talle selgeks tegema orig. Xenonite poolt tarbitava voolu (mingil viisil), konsulteeri elektroonikutega.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
See on p?lenud algusest peale ja tingitud sellest, et sharanile tehase poolt xenon tulesid ei pakuta ja need sai hiljem vw teeninduses lisatud.
sharanile ON tehase poolt olemas xenon tuled koos k?ige seinna juurdekuuluvaga.isekysimus muidugi mis aasta sharaniga tegemist on. Kui mingi vanem element siis ma usun et ei teatudki midagi xenonitest.
See on p?lenud algusest peale ja tingitud sellest, et sharanile tehase poolt xenon tulesid ei pakuta ja need sai hiljem vw teeninduses lisatud.
sharanile ON tehase poolt olemas xenon tuled koos k?ige seinna juurdekuuluvaga.isekysimus muidugi mis aasta sharaniga tegemist on. Kui mingi vanem element siis ma usun et ei teatudki midagi xenonitest.