Aidake. G2 GTI detonatsiooni andur
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW
Aidake. G2 GTI detonatsiooni andur
et siuke lugu.
auto p6les maha ja nyyd on elektrisysteemi taastatud...
lasime voolu sisse ja proovisime k?ima panna...syyte v6tab sisse ja bena pumba v6tab ka paagis j?rele aga releed aind kl6psuvad ja sealt edasi e toimu midagi...
aga kui panime kapotialt traadiga starteri juhtmed kokku sis vedas kyll, ent k?ima ei l?ind...proovisin teise ajuga ka ja ei midagi, kuid hiljem avastasin et detontasiooni andurisse tuleb mingi voolik, a kuna se on ?ra p6lend sis mai tea kust ta t?pselt tuleb...et soovikski nyyd teada saada, kas asi on selles, ja kui on siis kas pilti v midagi kust ma n?ex kust-kuhu see voolik t?psemalt tuleb?
auto p6les maha ja nyyd on elektrisysteemi taastatud...
lasime voolu sisse ja proovisime k?ima panna...syyte v6tab sisse ja bena pumba v6tab ka paagis j?rele aga releed aind kl6psuvad ja sealt edasi e toimu midagi...
aga kui panime kapotialt traadiga starteri juhtmed kokku sis vedas kyll, ent k?ima ei l?ind...proovisin teise ajuga ka ja ei midagi, kuid hiljem avastasin et detontasiooni andurisse tuleb mingi voolik, a kuna se on ?ra p6lend sis mai tea kust ta t?pselt tuleb...et soovikski nyyd teada saada, kas asi on selles, ja kui on siis kas pilti v midagi kust ma n?ex kust-kuhu see voolik t?psemalt tuleb?
-
- Huviline
- Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW
t?iesti...se k?is keilas mingi elektrooniku k?es remondis...r??gime ju ikka andurist mis on kaardilugeja poolses kyljes...ja seal mul kyll on siuke koht kuhu voolik nagu l?hex otsa...v ongi se mingi 6huv6tt...Algselt postitas: GTI
Deto andur on elektriline - sinna mingit voolikut k?lge ei saa k?ll minna. Oled kindel et su G2 on deto andur k?ljes?
igatahes pistikud on kyll ilusti kylge yhendatud...