K:mootori vahetus
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5060671
- Auto: golf2 vr6, jms.
K:mootori vahetus
K?simus siis selline, et plaanis vahetada vw golf2-e 1.6-ne karpa mootor 1.8 monopritse oma vastu, kas mootoriruumis tuleb mkingeid v?ga suuri muudatusi ka teha? ja kas piersburg 2E on karburaator v?i monopritse s?steem?
2E on karburaator.
Samas v?id alati m?elda variandile, et paned 1,8 mootorile ka karburaatori. See monopritse ei anna midagi nii h?pervinget et tasuks aretamist. Kui aretada siis juba p?rispritse.
Aga peamine aretus saab olema elekter, samuti tuleb vedada paagi juurde juhtmed ja sinna panna bensiinipump (v?ibolla koos paagiga).
Samas v?id alati m?elda variandile, et paned 1,8 mootorile ka karburaatori. See monopritse ei anna midagi nii h?pervinget et tasuks aretamist. Kui aretada siis juba p?rispritse.
Aga peamine aretus saab olema elekter, samuti tuleb vedada paagi juurde juhtmed ja sinna panna bensiinipump (v?ibolla koos paagiga).
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
- Tänatud: 7 korda
Oled sa n?inud m?nda vanemat volkari k?igukasti, millel on kang otse kasti k?ljes?Algselt postitas: yoya
no kas k?igukangi pole k?ljes, kui k?igud liiguvad k?lgede peale ja ?les ning alla siis ikka manuaal, kui aga astmetega ?les ja alla ainult, siis manuaal:)
Volkarite puhul rohkem hoovastikuga k?igukastid.
Aga k?igukasti saad kindlaks teha tunnust?htede ?lesse otsimisega ja interneti kaudu vastuste otsimisega.
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
- Tänatud: 7 korda
ok.Algselt postitas: Passat517
Kui sul t?hed jooksevad ?levalt alla nii:
P
R
N
D
1
2
Siis on autom. kk.
Kui on umbes selline:
R 1 3 5
I_I_I_I
I I
2 4
Siis manuaal
See oli minu graafik:P

See on ka variant [VW Bot: "Keel korda!"] aga tule n?ita mulle kasti korpuse peal kust ma selliseid asju v?iksin leida:mad:
Edit: to passat517:
Et sa teaksid siis automaadil l?hevad t?hed ja numbrid j?rgnevalt--->
P
R
N
D
2
1
[Muudetud: 28-11-2006 dunloper]
Algselt postitas: dunloperok.Algselt postitas: Passat517
Kui sul t?hed jooksevad ?levalt alla nii:
P
R
N
D
1
2
Siis on autom. kk.
Kui on umbes selline:
R 1 3 5
I_I_I_I
I I
2 4
Siis manuaal
See oli minu graafik:P
See on ka variant [VW Bot: "Keel korda!"] aga tule n?ita mulle kasti korpuse peal kust ma selliseid asju v?iksin leida:mad:
sry teema algatajale aga ma seletan korra dunloperile:P
See ei olnd nii m?eldud et R'i all on kohe 2 k?ik, joonisel tegin umbes analoogse variandi:P Kui selle joonise j?rgi k?ike vahetama hakata siis j??dki vahetama:D
Palju tahad, vähe saad. Vähe tahad, üldse ei saa. Üldse ei taha, peksa saad!
Algselt postitas: dunloperL?hme siis OT ga edasi passat517:Algselt postitas: Passat517Algselt postitas: dunloper
ok.
sry teema algatajale aga ma seletan korra dunloperile:P
See ei olnd nii m?eldud et R'i all on kohe 2 k?ik, joonisel tegin umbes analoogse variandi:P Kui selle joonise j?rgi k?ike vahetama hakata siis j??dki vahetama:D
Kui sul on kast kuuris(nagu teema algatajal) siis ma eriti ei usu et ta seal auto peal on ja et kang ka k?ljes on ET SA SAAKSID VAADATA KUIDAS K?IGUD K?IVAD. See on puhas metallne korpus millel pole midagi k?ljes-----> saa juba aru ?kskord.
Ok aitab OT'st!
Sain aru:D
Palju tahad, vähe saad. Vähe tahad, üldse ei saa. Üldse ei taha, peksa saad!
Minu loogika j?rgi peaks ju visuaalselt kasti vaatlusel ka selgeks tegema, kas tegu on automaatk?igukasti v?i siis manuaalk?igukastiga, kuna automaadil puudub ju see s?steem kuhu k?lge k?igukangi hoovastikku toppida? Need ju t??tavad vabsee erinevalt, v?i mis? Kui puhast k?igukasti vaadata siis on automaadil siduri asemel turbiin ju?
Parandage kui eksisin..
Parandage kui eksisin..

IGA PÄEV pressin rõõmsa näoga masuuti! :D