probleem nimelt selles, et signalisatsiooni peale l?litades ei ei t?sta t?stukid aknaid automaatselt ?les. k?ll aga toimib s?steem v?tmega uksi lukustades. programeerimisest ei olnud ka kasu.
kuidas on lood teiste analoogsete pillidega?
on see t??plahendus v?i...?
seda sai esimesena proovitud- ei toimi.
siis sai auto viidud tuttava juurde, kes pani juhtmed k?lge ja ?tles, et arvuti ei paku sellist varianti v?lja (see tundus ka temale imelik). seepeale helistas ta l?bi ka oma saksa autode remondiga tegelevad s?brad, uuris v?lja v?imalikud k?sukoodid, mida sai siis katstatud kuid tulemuseta.
imelik, et sellele mudelile pole sellist lisa ette n?htud.
ja lugeda pole mul kuskilt kuna manual on saksakeelne (minule lugematu keel).
esindusest ?eldi, et nii vanadele (2005) autodele t?lgitud manuale ei ole neil.
Algselt postitas: snakey446
ei peagi toimima, lugege kasutus juhendit, g5 ja 3c, ja ka uus 2k gaddy neil see toimib 1T touranil ka
Huvitav, huvitav aga miks siis teisel Passatil mul maal toimib?
Kuigi aastad on samad!
Tahtsingi t?na polstrid maha kakkuda, et kaeda mis seal erinevus on? Kahjuks ei ?nnestunud mul see ?ritus.
Algselt postitas: kristuhan
probleem nimelt selles, et signalisatsiooni peale l?litades ei ei t?sta t?stukid aknaid automaatselt ?les. k?ll aga toimib s?steem v?tmega uksi lukustades.
2003 aasta Golf IV TDI, sama asi. V?tmega saad aknad kinni lasta, puldist mitte. ?he tellitava lisavarustuse nimi oli m?lu j?rgi "totaalne sulgemine" - ?kki oli see siis akende sulgemine mis ka puldist toimib (= natuke pappi ja aktiveeritakse mingi "bitt" auto ajus).
selline k?sk on olemas k?ll aga kui juhtmed k?ljes olid, ei pakkunud arvuti seda v?lja. sai veel proovitud manuaalselt k?sukoode sisestada aga tulemuseta
esinduse diagnostikult uuriti j?rgi ja selgus, et kuni 2005 passatitele ei ole seda ette n?htud ja ei saa ka installida. see funktsioon olemas uuematel, 2005 tootimst alustatud mudelitel.
sama pidi kehtima ka golf4 kohta:(