Diisli lisandid?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Klubiline
- Telefon: +358445899766
- Auto: Vw touran
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Diisli lisandid?
Küsimus siis järgmine. Milliseid kütuse lisandedi siis keegi kasutab diisel masinates?
Viimati muutis argo, 11 Sept 2012, 04:20, muudetud 1 kord kokku.
Kuna Eestis m??dav diisel on suhteliselt "kuiv", siis ainuke lisand mida isegi saad autosse panna on lisand, mis parandab k?tte m??rdeomadusi. Igasugu muidu extra power jne jamasid ei ole k?ll m?tet sisse kallata paaki. Samuti ei soovita lisada k?ttesse kahetaktsliste ?li(mida paljud teevad m??rdeomaduste parandamiseks), kui auto v?ljalaskeaasta on 1992 ja uuemad. Nende autode k?ttes?steemides kasutatakse ka juba plastik- ja kummist detaile ning ajapikku hakkab see kahetaktiliste ?li ladestuma nende detailide peale ja asi v?ib l?ppeda ummistusega, v?i isegi pumba kinnikiilumisega jne.
-
- Huviline
- Auto: G3 1.9TDI 94,G3 GTI 16V 94, JETTA MK2 1.6 85,
isiklikult olen ostnud maasikale iga 3 kuu tagand STATOILIST seda diisli lisandit mis on lillas pudelis ja seni on ainult kiidus?nu, sai proovitud paar korda STP oma aga see pani moto t?rkuma m?neks ajaks ja kui j?lle stati teemat ostsin siis oli j?lle ok 

Best Regards, Yours and Drullllly Mr Kanglord. (Maasikas, Suss ja Tuisk)
K?lmadega sai kallatud lisandit mis viib hangumist?pi 8c allapoole, seob k?tusest vee jne. Diesel Fuel Conditioner oli vist nimi, ?hest hulgiaugust saan seda v?ga m?istliku hinnaga- 1l maksab 100 eek ja see on m?eldud 2400l k?tusele. Sama kraami m??akse ka poodides 50ml pudelis, hinnaks u. 50eek.
Auto k?ivitus iga ilmaga, nii et vaid kiidus?nad..
Auto k?ivitus iga ilmaga, nii et vaid kiidus?nad..
Ökoraider
-
- Huviline
- Telefon: +358401715165
- Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
nimi sellel m?ginal peaks kleen flo olema, ise ka aint seda kasutan ja minu arust hea asi. Polnud ka koige kylmematel ilmadel k?ivitamisega probleeme, aga aint kyttelisanditest ei aita kui ikka mootor korralikku hoolt pole saanud
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/
http://mauh-vw.blogspot.fi/
Seesama KleenFlo ta oligi jah. Ja t?si ta on, et vana kohvi ei l?he heade lisandite najal ka k?ima, mootor, eels??de,aku ja muu asjas rollim?ngiv peab ka triksis olema..Algselt postitas: mauh
nimi sellel m?ginal peaks kleen flo olema, ise ka aint seda kasutan ja minu arust hea asi. Polnud ka koige kylmematel ilmadel k?ivitamisega probleeme, aga aint kyttelisanditest ei aita kui ikka mootor korralikku hoolt pole saanud
[Muudetud: 9-4-2007 madtongue]
Ökoraider
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
-
- Huviline
- Huviline
- Auto: Traxxas Maxx / BMW X5 G05 M-sport
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 3 korda
Re: Diisli lisandid?
ei hakka uut teemat tegema, kuna siin lisanditest räägitakse. Tahtsin uurida, et kas 5a. hiljem on midagi muutunud ka turul, on ehk uusi lisandeid mida proovida. Kui aus olla, siis ma ei suuda enda jaoks kindlaks teha, kas üldse on vaja mingit lisandit juurde kallata
Palju üldse teist kallab lisandit juurde?
PS! võib-olla mõnele tundub väheke algeline see teema, aga ise alles diisli omanik...varemalt ikka bensu mootoritega masinad olnud!

Palju üldse teist kallab lisandit juurde?
PS! võib-olla mõnele tundub väheke algeline see teema, aga ise alles diisli omanik...varemalt ikka bensu mootoritega masinad olnud!
Viimati muutis Maxpower, 05 Nov 2012, 15:55, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: vw golf IV Variant 1.9 TDI 66kw
miks seda lisandit üldse kallata juurde kui moto töötab niigi korralikult?Pole kunagi kallanud enda ühelegi autole ja vaevalt tulevikuski raha raiskama hakkan mingi küttelisandi peale.
Kallasin hiljuti paaki HI-Gear pihustite puhastuskeemiat. Samas vahetasin erinevad filtrid uute vastu. Tulemuseks liigub masin veidi erksamalt.
Mootor töötab sujuvamalt. Suitseb ka vähem, kui enne. Kütusekulu vähenemist pole veel mõõtnud. Usun, et ka tiba ikka kukub.
Mootor töötab sujuvamalt. Suitseb ka vähem, kui enne. Kütusekulu vähenemist pole veel mõõtnud. Usun, et ka tiba ikka kukub.
http://pood.automaailm.ee/est/autokauba ... uctID=3668" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutan seda kütuselisandit aastaringselt-seb vett,kaitseb külmumise eest jne
Kasutan seda kütuselisandit aastaringselt-seb vett,kaitseb külmumise eest jne
-
- Huviline
- Auto: Traxxas Maxx / BMW X5 G05 M-sport
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 3 korda
ma just mõtlengi, et peaks ehk talvel kasutama, et paremini käivituks (kuigi ega hetkelgi midagi halba ei saa öelda), pihustite puhastamiseks jne...aga kas on kellelgi selliseid kokkupuuteid ka lisanditega, et läks asi hoopis hullemaks, ükskõik siis mis põhjusel?
- HawkHill
- Foorumi ja kodulehe admin
- Telefon: 58043333
- Auto: VW CC Sport Plus
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 56 korda
Isiklikult mina ei näe ühtegi põhjust, miks peaks mingeid lisandeid kütusesse panema, juhul kui mootor töötab probleemitult. Vähemalt mina olen oma V6 diisli saanud käima igasugu ilmaga ilma ühegi lisandita, kasutades üldjuhul Statoili kütust. Võin eksida aga vist pole ka Volkswagen andnud ühegi kütuselisandi kasutamisele soovitust oma mootorites.
Viimati muutis HawkHill, 06 Nov 2012, 20:35, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Lampi mingite lisandite panemine on jah tühi raha raiskamine. Küsisin kunagi diislimeistrite käest kah nende lisandite kohta(tookord just nende kohta mis peaks nn kütte süsteemi puhastama) siis öeldi et nende lisanditega võid just muidu töötava süsteemi umbe lasta st peseb kuskilt mingi suurema joga lahti ning siis see ummistub kuskil nii et enam muidu töötav süsteem lõpetab toimimise...ennem soovitati panna 2T õli vms mis aitab küttesüsteemi mehaanikat paremini määrida. kui juba mingid jamad siis vb jah tasub proovimist sest väidetavalt ikka osad saanud veidi asja parandada erinevate lisanditega.HawkHill kirjutas:Isiklikult mina ei näe ühtegi põhjust, miks peaks mingeid lisandeid kütusesse panema, juhul kui mootor töötab probleemitult. Vähemalt mina olen oma V6 diisli saanud käima igasugu ilmaga ilma ühegi lisandiga kasutades üldjuhul Statoili kütust. Võin eksida aga vist pole ka Volkswagen andnud ühelegi kutuselisandile kasutamisele soovitust oma mootorites.

Diesel Power KEEPS ME GOING