Kui uuem masin tuleks rooli maha v?tmisel olla ettevaatlik airbag-iga.
B-osa ei soovitaks osta (maksab Forssis 175-250 EEK) Olen paar korda m?nele ostnud ja on ?nneks l?inud. Viimati ostsin oma Passatile ikka esindusest 330 EEK , kuna Forss i oma ei hakanud korralikult starterit k?ivitama
tuled ja ventikas ja muu staff on teise lylituse pealt...
S-kontakt on vaid see mis lylitub v?tme sisse panekul, ja v?lja lylitub v?tme v?ljat?mbamisel kl?psuga. Kui kl?psu ei k?i on variant ka et lukukorpus vigane - st. et ka roolilukk ei jookse peale.
samas on ka variant et juhtmetega kala - kas makk yldse on kunagi v?tit v?lja t?mmates v?lja lylitunud??kki on makk yhendatud pidavate vooludega?
Originally posted by phaetonist
tuled ja ventikas ja muu staff on teise lylituse pealt...
S-kontakt on vaid see mis lylitub v?tme sisse panekul, ja v?lja lylitub v?tme v?ljat?mbamisel kl?psuga. Kui kl?psu ei k?i on variant ka et lukukorpus vigane - st. et ka roolilukk ei jookse peale.
Roolilukk l?heb peale k?ll. Kas mul on vaja siis s??teluku kontaktplaati? V?i on see S-kontakt mingi teine klemm?
Osadel uuematel kallima hinnaklassi raadiotel saab seda s??tega t??tamist ka makist programmeerida.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Originally posted by raiko52
siis on kyll too kontakstike jah lihtsalt kulund ja surnud
vaheta ?ra ja asi paraneb
aga kuskil juba oli selle asja vahetamisest juttu. vaata et sa B-varuosa ei osta need ei kesta yhel g2 ga olen seda kogend