k?igepealt siis vabandust kui juba selline teem aolemas on hetkel ei ole aega hakkta k?ike l?bi kammima.
nimelt ostsin oma g2 (diisel) uued kellad ellmisel oli gti omad uuel on koos daokaga probleem siis selline t vanade kelladega n?itab et mul on pool paaki t?is aga uute kelladega et kolmveerand muidugi oli see ka et tahokad ei hakand t??le ag seda ma juba trean kuidas t??le panna.
igatahes oskab keegi ?elda et n?iteks kui ma l?hen tanklasse ja lasen paagi uuesti t?is ja n?en et vanal kelladel n?itas k?tuse n?idik ?igesti (et l?heb sisse 20l mitte 10) kas kuidagi annab sellel uuel reguleerida seda v?i siis kui lammutan m?lemad laiali ja panen ?heks kokku kas nii funkab. ma tean et teoreetiliselt peaks funkama aga kas ka praktiliselt oskab ehk keegi r??kida.
K: kellade vahetus ja n?idikute erinevus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
nii igatahes sain k?tuse n?idiku ?ra vahetatud suht lihtne oli aga on probleem
nimelt ma ei saa omal tahokat t??le.
ma tean et se on jumala lihtne lihtsalt vead juhtme kenekasse ja tahokas t??tab aga n?ed ei hakka t??le kas keegi oskab ehk ?elda milles viga.
vaaatsin ka s?braga elektri skeeme ja seal ?tlebe te ma ?hendaks sinise rohelisega aga nii palju nagu me aru saime on se hoopis eels??te k??nalde oma ja peaks olema punane must 8valgelt e. parempoolsel pistikul9 aga ei hakka ikkagi t??le v?i on ehk kellegil aimu kuhu se pagana juhe tuleb vedada et saaks t??le.
seda proovisime ka et panime ?he juhtme otsa korraks aku peale et kas l??b korrask tahoka k?ikuma v?i mitte aga ei l??nd ??re pealt oleks aind voolu raja l?bi k?rsatand aga k?iki juhtmeid ei saa ju testida nii muidu k?rsatabgi veel m?ne l?bi.
nii et palun abi kes on tegelend v?i kes teab millise juhtme v?i augu kohapeale se tuleb vedada.
ma juba meele heitel et ei saagi t??le
:(
nimelt ma ei saa omal tahokat t??le.
ma tean et se on jumala lihtne lihtsalt vead juhtme kenekasse ja tahokas t??tab aga n?ed ei hakka t??le kas keegi oskab ehk ?elda milles viga.
vaaatsin ka s?braga elektri skeeme ja seal ?tlebe te ma ?hendaks sinise rohelisega aga nii palju nagu me aru saime on se hoopis eels??te k??nalde oma ja peaks olema punane must 8valgelt e. parempoolsel pistikul9 aga ei hakka ikkagi t??le v?i on ehk kellegil aimu kuhu se pagana juhe tuleb vedada et saaks t??le.
seda proovisime ka et panime ?he juhtme otsa korraks aku peale et kas l??b korrask tahoka k?ikuma v?i mitte aga ei l??nd ??re pealt oleks aind voolu raja l?bi k?rsatand aga k?iki juhtmeid ei saa ju testida nii muidu k?rsatabgi veel m?ne l?bi.
nii et palun abi kes on tegelend v?i kes teab millise juhtme v?i augu kohapeale se tuleb vedada.
ma juba meele heitel et ei saagi t??le