Kas Passatite tüüpviga?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
biker
Huviline
Kas Passatite tüüpviga?

Lugemata postitus Postitas biker »

tegemist siis 88-93 aasta passatitega. minu passatil puudub kojameestehoovastiku ja -mootori katte juhipoolne osa. tegemist siis plastikkattega mis koosneb 2-st osast ja asun tuuleklaasi allservas kapoti ??ra all. see katab siis kojameeste hoovastikku ja -mootorit, ning salongi v?etava ?hu ?huv?tuava. sama probleem oli ?he lammutusse toodud passatiga mis oli eestis 2 kuud s?itnud ja siis kortsu keeratud ja sama jama on ka ?hel vwklubi foorumlasel. tahaks k?sida et kas kellegil ?ldse on sellist katet (juhipoolset osa) oma passatil, v?i peabki see nii olema, kuigi raske uskuda. kui kellegil on olemas selle katte juhipoolne osa ja tal auto ei s?ida (m??b varuosadeks v?i seisab kuskil avariilisena) siis ma oleks kohe huviline. andge teada, kuidas teil sellega lood on.
Viimati muutis argo, 13 Mär 2012, 10:37, muudetud 1 kord kokku.

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

On ikka olnud neid pean vaatama kas praegu on m?ni alles ei m?leta peast. Helista millagi ?htupoole 7 paiku uurin vaatan j?rgi. 100.- kui on.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

Arts555
Huviline
Telefon: 5174819
Auto: 9-3 Aero, Golf I Cabrio, Audi Coupe Typ 85

Lugemata postitus Postitas Arts555 »

Mul on olemas 94-96 aasta passati oma, usun et see sobib sulle. Tartus
GOLF, VOLKSWAGEN GOLF

biker
Huviline

tartu sobib, v?iks kunagi silmama tulla. ma 6. ja 9. juulil tulen tartusse muidu.

biker
Huviline

no jahh, aga mul vaja oleks, kui auto ostsin siis panin ventiks k?ima ja toas oli kohe s?gis, puulehe sodi tuli kohe sisse, salongi k?lma ?huv?tu koht on seal k?rvalistuja pool selle katte all, seal oi ikka palju lehti kogunenud. ja selle ava peal on k?llalt suurte aukudega v?rk, mingist plastikust, see laseb v?iksema prahi l?bi, et ?kki peab seal mingi filter ees olema we?

Tunnel
Huviline
Auto: Golf III

Lugemata postitus Postitas Tunnel »

Seal muidu filter jah, aga selle aasta omadele k?igile seda ei pandud tehase poolt millegi p?rast, sinna saad ise ka midagi ette aretada, et suurem praht sisse ei tuleks, aga mingi v?imalus peaks olema originaalfilter ka sinna panna, mingi raam vist vaja osta sinna, Audide puhul v?hemalt sai nii moodi!
reaalsus on alkoholi puudusest tekkinud illusioon:P

Kasutaja avatar
vredestein
Veteran
Telefon: 5045339
Auto: Derby Mk1 1980
Tänanud: 119 korda
Tänatud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas vredestein »

ostsin enda corrile just sinna s?efiltri 160 eeku laki autos sobib ka g2,le mul oli ka ainult v?rk kust ullult tolmu sisse tuli.

see filter k?ib sinna peale ja ei pea midagi l?hkuma
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339

biker
Huviline

oleks endalegi sellist vaja, peab otsima kuskilt, ?kki leidub passatitele ka neid filtreid

vebel
Huviline
Auto: 1,2 TSI

Lugemata postitus Postitas vebel »

Ise panin sealse resti kahekordse marlega ?le ja pole h?da midagi. Sodi lausa n?kku ei lenda, tolmu vast ikka k?ike ei p??a, kuid suht k?ep?rane v?rk.

biker
Huviline

no jahh, lihtne ja odav ja s?ida nigu muiste

pasatski97
Huviline

Lugemata postitus Postitas pasatski97 »

Mina panin ?hele Passatile sinna resti peale naiste nailon suka :) Tolmu ja uduste klaasidega hulga v?hem kohe probleeme...

Maahärra
Veteran
Telefon: 56494520 - helista kui tunned tungivat vajadust
Auto: VW Passat 1.9 TD 55 kw 1992 Kia 2021
Tänanud: 93 korda
Tänatud: 56 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Maahärra »

Kui sa seda plastikut m?tled, siis mul on see olemas. Pole vist n?inud ?htegi ilma selle plastikuta
Pilt

[Muudetud: 8-7-2007 Maah?rra]
Olen jälle VW Passati 1.9TD 55KW omanik.

biker
Huviline

PS-i pilt on ?ige, minul sama laks, juhipoolne osa puudu. Maah?rra, see mida sina m?tlesid see polnud p?ris ?ige. seda katet n?eb ainult siis kui kapott avatud on.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

See "t??pviga" on sakslase leiutatud, eks siis leiutamatta j?tmine. Suudad sa p?hjendada miks sinna ?ldse katet oleks vaja?
Filtrist nii palju, et seda saab sinna t?iesti edukalt paigaldada, visates see vana suure auguga s?el sealt koos alusega minema ja ostad uue komplektse filtrikasti koos filtriga.

[Muudetud: 8-7-2007 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

murka
Klubiline
Auto: G7 2014 77kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas murka »

mul on Golf III -94 sama jama. Tavaliselt on ta pargitud kaskede alla, kui vent sisse l?litada, hakkab tulema urbasid ja v?iksemaid lehti. Auto on koguaeg r?pane. Kas Golfile ka mingeid filtreid on? Ava on kaetud suurte aukudega v?rguga, ?ks serv on t?iesti avatud.

biker
Huviline

forss pakub sellist lahendust salongifilter 195.- filtriraam 295.- ehk siis tuleb see vana suurte avadega v?re ?ra v?tta, osta uus filtriraam selle asemele ja siis filter peale. filter tundus p?ris asjalik ja tihe, nii et ei tule sealt mingit tolmu enam l?bi. aga ma vist proovin ise algul selle nailonsukaga v?i marliga, k?vasti odavam kui need 500 eeku maksvad originaalosad.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”