k?simus ongi siis selline ,et kas g3 sillad istuvad corrado raamile?
ps...ei leidnud otsingust midagi!
T?nud!
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 22:04, muudetud 1 kord kokku.
WARNING! To avoid possible breathing problems caused by rapid acceleration of this Corrado,all females are advised to remove any tight fitting clothes. TELF : 53739123
Algselt postitas: yellowboost
Kas Corrado esisild G3le istub?
Algselt postitas: samzik
Oled proovinud? Kinnitused on k?l enam v?hem samad visuaalselt. Aga mis selles g3 sillas head on ma ei saa aru, et ta v??riks sinna s?titamist...
Originally posted by aht
Esisild ei istu, tagasild k?ll
[Edited on 16-7-2007 by samzik]
Kuid kas Corrado ja/v?i G3-me esisild istub G2 GTI 82 kw ilma rooliv?imendita variandile ?
Mul esisilla talasse auk sisse roostetanud ja tahaks rooliv?imendit panna sest peale l?heb v?imsam mootor ajapeale s?itmiseks.
Jah, k?igepealt kindlasti seda. Ning tala k?lge peaks sobima siis ka vastav v?imendiga roolilatt. Ja kui praegused G2 alumised ??tsad vastava tala k?lge sobiksid, siis v?ibolla peale tala ja roolilati polegi muud vaja ? Mul on olemas Corrado 4 auguga rummud, kettad, sadulad, poolteljed, k?igukast, mootor. V?ibolla saaks koostada sellise kombinatsiooni siis, et Corrado v?i G3 silla tala ja vastav roolilatt, G2 GTi alumised ??tsad ja Corrado rattarummud, poolteljed jne ?
Kinnitused v?ivad klappida aga stabika kinnitavad poldi augud ei pruugi klappida....ma ?ritasin passati vr6 esitala alla jebida corradole - k?ik klapib peale stabika poldi aukude,on natukene eemal.......pean n??d vist siis golf 3 vr6 silla leidma kusagilt.Ega kellegil pole pakkuda?
WARNING! To avoid possible breathing problems caused by rapid acceleration of this Corrado,all females are advised to remove any tight fitting clothes. TELF : 53739123
Mul on muidu olemas g60 corrado esi silla tala korralik. ja passatil on ?lemised raami kinnitused nurga alla g3mel ja corril ei ole. on horisontaalsed.
Algselt postitas: samzik
Mul on muidu olemas g60 corrado esi silla tala korralik. ja passatil on ?lemised raami kinnitused nurga alla g3mel ja corril ei ole. on horisontaalsed.
g60nel minu arust tagumine parem padi teistsugune
N?dalavahetusel selgub, g60 oma samuti olemas saan j?rgi vaadata
raudselt on g60 tala teistsugune...sama nagu 1.8 tala..niiet vr6 tala on ikkagi vaja ...
Peaks sobima kuna g3 ja g2 silla tala kinnitused on ?he sugused, tuleb k?rgemale t?sta pagaasniku p?hi, ning tagavara ratta koht tuleb ka taha poole nihutada. Tuleb ka teha tagasilla diffri jaoks tala.