Passat 2003.a mis mõõdus kõlarid ja maki ühendus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat 2003.a mis mõõdus kõlarid ja maki ühendus?
Soetasin endale hiljuti 2003a passat Trendline universaali. M?rkasin et tagauste sees on k?lari katted aga k?lareid sees ei ole. On kellegil aimu, et mis m??dus sinna k?larid l?hevad ja kui keeruline on ?hendamine makiga. Makk on Vw originaal.
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:32, muudetud 1 kord kokku.
Endal sama asi, k?sisin stero alarmidest kui keeruline on seda teha, midagi ?lem?istuse pole aga t??d on palju ja kas on m?te?
Veel ?eldi et siis ei saa reguleerida, n?iteks tagumisi ja esimesi k?lareid eraldi.
Kuna sellel makil see v?imalus puudub.
Kakkusin ka ?ksp?ev maki v?lja et kaeda oma silmaga j?rgi kas ikka ei saa.
Ja v?ljundid on makil taga t?itsa olemas, kuid t?hjad.
Aga j?udu aretamises!
Minul hakkas lihtsalt orginaal meeldima, ja muud junni sinna ei pane!
/niinekas/
Veel ?eldi et siis ei saa reguleerida, n?iteks tagumisi ja esimesi k?lareid eraldi.
Kuna sellel makil see v?imalus puudub.
Kakkusin ka ?ksp?ev maki v?lja et kaeda oma silmaga j?rgi kas ikka ei saa.
Ja v?ljundid on makil taga t?itsa olemas, kuid t?hjad.
Aga j?udu aretamises!
Minul hakkas lihtsalt orginaal meeldima, ja muud junni sinna ei pane!
/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud
Ja juba vaikselt lootsin et ?kki on juhtmed sinna tehase poolt veetud, aga ei raatsinud koonerid k?lareid sisse panna. Jumala nadi ikka. K?lari kate on olemas aga k?lareid ei ole. 
Eks ma ootan. Kui mingi aretamise isu peale tuleb, eks siis peab ju midagi v?lja aretama. Kui v?ga vaja, siis ikka saab!!!:D

Eks ma ootan. Kui mingi aretamise isu peale tuleb, eks siis peab ju midagi v?lja aretama. Kui v?ga vaja, siis ikka saab!!!:D
Valmis teed siis kindlasti ootan fotomaterjali!Algselt postitas: baliqua
Ja juba vaikselt lootsin et ?kki on juhtmed sinna tehase poolt veetud, aga ei raatsinud koonerid k?lareid sisse panna. Jumala nadi ikka. K?lari kate on olemas aga k?lareid ei ole.

/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Mis imeloomast jutt k?ib?:oAlgselt postitas: rahvaauto
Muideks vw k?larite supakas on peidus kuskil uste sees.
Olen neid VW uksi ikke ?ksjagu lammutanud, ainuke on Phaeton millel v?ib seda moodustist seal tinglikult supakaks nimetada.
[Muudetud: 26-8-2007 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Algselt postitas: jussikeMis imeloomast jutt k?ib?:oAlgselt postitas: rahvaauto
Muideks vw k?larite supakas on peidus kuskil uste sees.
Olen neid VW uksi ikke ?ksjagu lammutanud, ainuke on Phaeton millel v?ib seda moodustist seal tinglikult supakaks nimetada.
[Muudetud: 26-8-2007 jussike]
Vot ei saa kah aru!
Kui taga k?lareid pole, siis suure t?en?osusega pole sul ka sellel originaalmakil seal 4 v?ljundit. Ma soovitaks v?lja vahetada hoopis esimesed originaalk?larid ja panna need l?bi v?imu. Kui peale seda ikka ei tundu veel helis?steem piisavalt hea, siis v?id ka supaka lisada. Taha uste sisse k?larite aretamine suht m?tetu teema iseenesest, kui kontserdil k?id siis ei seisa sa ju seljaga b?ndi poole. Kui tahad neid sellep?rast sinna panna, et taga istujad ei kuule muusikat, siis alusta auto heliisolatsiooni paremaks tegemisega.
-
- Huviline
Selle poe nimi on TopAudio ehk siis Alpine poodAlgselt postitas: rahvaauto
Mine Tele 2 poest natuke edasi casiino poole ja seal vasakut k?tt see ongi.

Samas v?id ka J?rve Keskuse all A-Sound'is ?ra k?ia ...seal on asjalikud tegelased.
Ja k?lari elementide suurus peaks olema sul 165mm l?bim??duga.
Naerata ...homme on hullem :)