G2 vaiksemaks muutmine!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW golf mk1 cabrio
G2 vaiksemaks muutmine!
Kas keegi oskab ?elda oma kogemustest palju umbes kulub pigimatti neljaukselise GII p?hja ja pagasnikusse? Ja ?kki on isegi mingit pildimaterjali v?i n?uandeid mida veel teha, et auto vaiksemaks saada. Uksed on juba tehtud. Kas ?kki peaks ukse tihendid ?ra vahetama?
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
ma arvan et 2 pakki nikesoundi ja tulemus on v?ga hea, pagassi pane vilti kah.
Ustesse v?id vilti kah panna polstri enda k?lge, teatud kohtadesse ei saa panna muidu ei l?he polster ilusti tagasi. Mootori ja salongi vaheline sein tee kindlalt ?ra ning ratta koopad seest poolt siis.
Pigimatt v?tab ?ra madalad helid
Viltmatt v?tab ?ra k?rged helid
Ustesse v?id vilti kah panna polstri enda k?lge, teatud kohtadesse ei saa panna muidu ei l?he polster ilusti tagasi. Mootori ja salongi vaheline sein tee kindlalt ?ra ning ratta koopad seest poolt siis.
Pigimatt v?tab ?ra madalad helid
Viltmatt v?tab ?ra k?rged helid
-
- Huviline
- Telefon: 56150709
- Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs
Algselt postitas: wiltz2004
T?nan vastanutele. Mida soovitate aga panna tagaluugile?Pigimatt teeb liiga raskeks ma kardan?
ma arvan, kui sul korralikud luugi amordid on siis pole k?ll erilist probleemi. Vaevalt sealt eriti palju m?ra tuleb.
Raskuse probleemi ei tohiks tekkida.
mul oli diislil sissepoole katust ka viltmatti pandud ja peaegu kogu ?lej??nud p?hi. Diisli kohta oli ikka suhtelist vaikne. Lisan veel omaltpoolt midagi juurde, et veel vaiksemaks saada. Golfil tuleb juba uksetihendite ja klaaside kaudu suht palju m?ra sisse.
[Muudetud: 6-12-2007 sprintt]
[Muudetud: 6-12-2007 sprintt]
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.
-
- Huviline
- Telefon: 5161568
- Auto: BMW R35 ´49, Pontiac Bonneville '63 , Chevrolet El Camino '72 , Volvo V70 '08
MInu andmetel neljaukselise pika klaasiga G II liikuvate klaaside tihendid 6895 krooni.Algselt postitas: wiltz2004
Aga kas v?imalik/arukas tihendid v?lja vahetada? M?tlen, et kui kulukaks see v?iks minna ja kas sellest ?ldse tolku on kui vanad tihendid veel vaatluse p?hjal suht korralikud
[Muudetud: 6-12-2007 wiltz2004]
Volkarid ei tilgu õli - nad märgistavad oma territooriumit.
-
- Huviline
- Telefon: 56150709
- Auto: golf mk2 16v gti, golf mk2 1.3 swap 16v Gti, Honda civic 1.3 bike carbs
natukene palju vist.;DAlgselt postitas: monstermanMInu andmetel neljaukselise pika klaasiga G II liikuvate klaaside tihendid 6895 krooni.Algselt postitas: wiltz2004
Aga kas v?imalik/arukas tihendid v?lja vahetada? M?tlen, et kui kulukaks see v?iks minna ja kas sellest ?ldse tolku on kui vanad tihendid veel vaatluse p?hjal suht korralikud
[Muudetud: 6-12-2007 wiltz2004]
M?ra tuleb lihtsalt ?ra kannatada, kindlasti saab vaiksemaks kui originaalis.
Ma p??dlengi selle poole;D
tulen ja lähen, kõik on ikka veel siin.