Golf 4 pagasniku tuli ei p?le
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Tagaluugi luku sees olev l?liti on otsad andnud. P?hjuseks tavaliselt tagaklaasi pesuri vooliku leke, kust satub pesuvedelik otse luku mehanismile ja selle sees olevale l?litile, mis koos pistikuga maha m?daneb.
Korrasta voolik ja asenda pistik ning l?liti uutega ja valgust kui palju.
ps. kui l?liti tuksis, ega siis signa kah korralikult sa t??data, enne t?ielikku l?bi m?danemist andis see kindlasti hulk valeh?ireid.
ps. kui l?liti tuksis, ega siis signa kah korralikult sa t??data, enne t?ielikku l?bi m?danemist andis see kindlasti hulk valeh?ireid.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Telefon: 51982593
- Auto: ŠKO S4 4x4 / VW G7.5
- Tänanud: 20 korda
Mul sama jama (nagu tead, siis ka mul oli selle veega probleeme). Sain l?liti veale juba p?ris ammu j?lile ning uurisin toda luku vastust kus l?liti sees.Algselt postitas: jussike
Tagaluugi luku sees olev l?liti on otsad andnud. P?hjuseks tavaliselt tagaklaasi pesuri vooliku leke, kust satub pesuvedelik otse luku mehanismile ja selle sees olevale l?litile, mis koos pistikuga maha m?daneb.
K?simus selles, kas toda l?litit saab sealt kuidagi eraldada ning ?ra vahetada v?i peab terve luku vastuse otsima?
Minu pea ei leidnud kahjuks varianti seda sealt h?lpsasti eemaldamiseks. Ei hakkand kuvaldaga ka kohe kallale minema.
psiiaaaooooo
juppideks v?tta
Pole just mis kerge t??, sest ta suht ?hes t?kkis pluss veel oma korda 2 neet asja mis kinni hoiavad.
Omal ka plaanis kogu lukku-vastus ?ra vahetada. Paha asi veel see, et sinna sisse minem voolu pistikust vaid t?kkid j?rgi, sest see oli ikka t?iesti l?bi ussitanud. Oleks vaja veel uus pistik v?lja ajada. Ega keegi ei tea mis selle pistiku kood olla v?ib ?
[Muudetud: 29-4-2008 Crow]
[Muudetud: 29-4-2008 Crow]