Mis matt panna põrandale?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan R-Line 2020
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 6 korda
Mis matt panna põrandale?
K?simus siis selline, et vanad matid sai ?ra kistud ja need v?ga l?bi omadega. Et mis mati ma peaksin autosse p?randale panema? Ja kust saada sellist matti mille sees on mingi valge pulber? Endal oli selline kah veel k?ige all.
Ja kas keegi oskaks ?elda kust P?rnust neid saaks?
Plaanis suveks ikkagi auto valmis saada:)
T?nan!
Ja kas keegi oskaks ?elda kust P?rnust neid saaks?
Plaanis suveks ikkagi auto valmis saada:)
T?nan!
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 21:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56212567
- Auto: VW Corrado 2.0 16V ; Golf II ; Kawasaki ZX6R
K?ige alla pannakse pigimatt, selle peale v?id panna juba ntx viltmati ja siis k?ige peale l?hebv see vaip, mis p?randale k?ib...
Ja ma tean et mul ?ks tuttav pani ka selle mummulise jalgade p?hkimis mati tagurpidi (mummjud allapoole) siis on seal v?ike ?huvahe kah...
Pigi ja viltmatte peaks saama poest.
[Muudetud: 6-1-2008 onuke112]
Ja ma tean et mul ?ks tuttav pani ka selle mummulise jalgade p?hkimis mati tagurpidi (mummjud allapoole) siis on seal v?ike ?huvahe kah...
Pigi ja viltmatte peaks saama poest.
[Muudetud: 6-1-2008 onuke112]
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan R-Line 2020
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 6 korda
Algselt postitas: insche
Valvge pulbri sa pead ikka ise sebima ja peitma sinna, maksimarket matte koos kokaiiniga ei m??
Ma panin muidu mingid maksimarketi kummimatid talveks...
?ige oleks otsida originaalmatid, need istuvad ka seal ilusti...

-
- Klubiline
- Telefon: 51982593
- Auto: ŠKO S4 4x4 / VW G7.5
- Tänanud: 20 korda
Mul ?ks inimene soovitas samuti panna sinna alla see jalap?hikimismatt tagurpidi. Vanasti olid need igalpool trepikodades popid matid. Sai vastava suuresega l?igata neid. Ja siis j??b v?ike ?huvahe sinna ning niiskus ei j?? vaiba sisse ning ei hakka hallitama. Ja selle tagurpidi jalamati alla v?id panna ka veel pigimati, et vaiksem oleks.
psiiaaaooooo
-
- Huviline
-
- Huviline
Pilti k?ll pole aga, proovin seleteada: ?ldjuhul roheline(teist v?rvi vist neid polnudki?), plastiku moodi asjast tehtud.Algselt postitas: eko89
Vabandan oma rumalust, aga hetkel silma ette k?ll ei tule milline see jalap?hkimis matt on? on kellegil pilti v?i midagi? kuna endal ka p?hja tegemine k?sil:)
Kui teed nii nagu ?petas onuke112, siis pane kindlasti viltmati peale ka mingisugune niiskust?kke materjal. Originaalmattidel on selle vildi v?i villa peal ?huke kummikiht ja see on etten?htud selleks, et kui sa lumise v?i vihmase ilmaga autosse kargad, et siis kohe kogu see jalatsitest tuilev vesi l?bi p?randavaiba sinna villa sisse ei imbuks. Praktika n?itab et see vill on nagu svamm mis imab h?sti ja v?lja ei lase. P?rast pead teda nagu virtsa labidaga kokku kraapima