96kw Passat v?tab Diislit liiga palju ~10L/100km
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Oskan k?ll, vaata omale teine auto, ja ?ra t??ta siin enam inimesi oma k?tteprobleemidega.Algselt postitas: rait20
Tervist
Mure on VW Passat 1,9TDI 96kw aasta 2002 ( tiptronic). Jama on siis selline, et r??kinud mitme tuttavaga, r??givad et sama mootor ka tiptronic v?tab max 5,5l sajal ja kui mina r??gin et kuskil 10l sajal tehakse suuri silmi. Oskab keegi miskit ?elda, milles v?ib probleem olla, mida tuleks ette v?ta v?i vaadata.
Selleks on teine koht, tead sellist kasv?i VW esindus! Eks nemad hakkavad jupp - jupi haava,l sul asju v?lja vahetama sa ainult maksa ja pea naeru!
Sellest on foorumis v?he kasu, kui oma kiunu siin lahti lased.
Kuidagi naerule ajab see s?na: tiptronic, seoses sellega lugege: http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=104447" onclick="window.open(this.href);return false;
Pole k?ll Vw aga ikka, tiptronic.

Edu teile !
/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG
r??gi meile ka seda kui kaua hommikul autot soojendad mitu inimest reeglina masinas ja mis moto t?pselt on kas 74kw 85kw v?i 96kwAlgselt postitas: rewo
nojah , pole automaat , aga 11400 km keskmine k?ttekulu on 5.84... l/100km-le . Kusjuures erilist ?kos?itu ei harrasta ja enamus kulgemist linnas . Aga 10 sajale on siiski liiga palju . Isegi automaadi kohta
[Muudetud: 14-1-2008 rewo]
k?isin isegi see n?dalavahetus pikemal s?idul ca.450km masin oli rahvast t?is(5 inimest)ja keskmiseks tuli 6.7l/100km
suurem osa s?itu maanteel
auto on see mis profiilis ja automaat kastiga
[Muudetud: 14-1-2008 Vader]
[Muudetud: 14-1-2008 Vader]
mis siin ikka pikalt r??kida , ?ldjuhul on auto soojas garaasis (nii kodus kui t??l), enamasti kulgen ?ksi , tihti ka perega (naine ja kaks last) , k?ruga s?itu tuleb ka . Ja matemaatika pole mu n?rgim k?lg , keskmist oskan ikka arvutada.Kogu ostetud k?ttekogus on teada ja selle eest s?idetud km ka. Nii et huupi lahmimist pole
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG
selge juba liiter kokku hoitud sellepealt, et auto soojas seisabAlgselt postitas: rewo
mis siin ikka pikalt r??kida , ?ldjuhul on auto soojas garaasis (nii kodus kui t??l), enamasti kulgen ?ksi , tihti ka perega (naine ja kaks last) , k?ruga s?itu tuleb ka . Ja matemaatika pole mu n?rgim k?lg , keskmist oskan ikka arvutada.Kogu ostetud k?ttekogus on teada ja selle eest s?idetud km ka. Nii et huupi lahmimist pole
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
?le 2 minuti pole m?tet koha peal lasta k?ia. Mina lasen 1-2 minutit tiksuda ja siis tasakesi veerema. Kui sul linnas s?itmine peamiselt on ja l?hikesed otsad, siis v?ib talvine k?ttekulu sinu masina puhul olla k?ll 10. Kui minul ?nnestus eelmine talv 1 paagit?is ainult Tallinna linnas s?ita (sh. iga p?ev 2x kesklinna l?bida), oli keskmine k?ttekulu 7.1L/100km - aga minu autol on man.kast, konti-kliimat ei ole ja Golf IV on kergem ka. Lisaks v?heste eranditega ?ko-s?idustiil.Algselt postitas: rait20 Autot kohapeal lasen k?ia no -15 mis vahepeal oli nii 5 minti aga probleem oli juba suvel. siis kyll 10 ei tulnud tuli kuskil 8 ja ei kihutanud.
Aga k?ttekulu suurendab v?rreldes nii?elda "blank" autoga:
- automaatkast (ca' +1L/100km)
- kliima (ca' +1L/100km)
- madal rehvir?hk (pane normist 0.2at k?rgemaks, minul esiratastel n?iteks 2.2, taga 2.0)
- nelikvedu (+ 0.6L/100)
Edit: lisasin nelikveo...
[Muudetud: 18-1-2008 Garfield]
Ma ei saa aru mis asja te jahute siin...10 ja automaat on palju kuid mitte v?ga. See s?ltub miljonist asjas mis ka eelpool nimetatud. Diagnosti ja asi vask. Siin see ennustamine l?heb juba liiga ulmeliseks. Egas see Bm 3.0 tdi pole 135kw mis automaadiga keskmiselt 10 hakkama saab. Sedasi seda viga ei leiagi.
M?stika. Ise s?idan Bmw e39 2.5d automaat ja linnas k?tekulu 11l/100Originally posted by rait20
Tervist
Mure on VW Passat 1,9TDI 96kw aasta 2002 ( tiptronic). Jama on siis selline, et r??kinud mitme tuttavaga, r??givad et sama mootor ka tiptronic v?tab max 5,5l sajal ja kui mina r??gin et kuskil 10l sajal tehakse suuri silmi. Leket ei paista otseselt kuskilt nagu olevat, kas see on siis normaalne et auto nii palju k?tet v?tab. Kus juures talta ka ei anna et see m?jutaks. Linnas keskmine on praegu kuskil 12l sajale vms ja s?ites 90 n?itab n?idik 7l sajale ja kui arvutasin v?lja siis umbes nii ta tuli ka. minu arvates seda on selle masina kohta veidi palju oskab keegi miskit ?elda, milles v?ib probleem olla, mida tuleks ette v?ta v?i vaadata.
[Muudetud: 12-1-2008 rait20]
[Muudetud: 14-1-08 pikksilm]
J?relikult pole siis volksul uued diislid nii ?kod kui vanemad. V?i siis on sellest 4silidrist liiga palju kw pigistatud. Sest is s?idan vana 55kw Td ja pole elusees saanud ?le 7 liitri (t?islastiga s?it ja manuaal) talvelgi. K?ruga (800 kg) ja salongis 300kg kartuleid sai l?una eestist ?ra toodud ...90 km/h k?ll ei l?inud ja gaas kogu aeg p?hjas ja keskmine kulu tuli 6l.
Sellest ka k?simus, et kuidas te oma 1.9 tdi-st 10 ja 11 liitrit saate kui tehnoloogia uuem/parem jne. V?i siis t?esti enamus 96 kw pole heas seisus?
Sellest ka k?simus, et kuidas te oma 1.9 tdi-st 10 ja 11 liitrit saate kui tehnoloogia uuem/parem jne. V?i siis t?esti enamus 96 kw pole heas seisus?
-
- Huviline