K: Kus asub k?etoe sig. s??taja kaitse 2003 a. Passatil?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
- Tänatud: 7 korda
K: Kus asub k?etoe sig. s??taja kaitse 2003 a. Passatil?
Et siis kus asub 2003 a Passatis see kaitse mis on seotud sig. s??tajaga, mis asub k?etoe tagak?ljel....
Seal kus suurem osa kaitsmeid, sealt ma seda ei suutnud leida (loe: ei olnud katkist kaitset ja esim. sig s??taja ja pagassi voolu v?ljundites on vool olemas).
ette t?nades
Martti
[Muudetud: 26-1-2008 GTI]
Seal kus suurem osa kaitsmeid, sealt ma seda ei suutnud leida (loe: ei olnud katkist kaitset ja esim. sig s??taja ja pagassi voolu v?ljundites on vool olemas).
ette t?nades
Martti
[Muudetud: 26-1-2008 GTI]
-
- Huviline
- Auto: Passat 3C 2.0 TFSI Tip. Highline
- Kontakt:
Kaitsmed on ?ldiselt VWdel 2 kohas:
kapoti all
armatuuri otstes, kas siis salongi poolt ligip??s v?i otsast (Passat 3C p??seb m?lemas otsas olevatele kaitsetele ligi kui uks avada ja armatuuri otsas olev kaas eemaldada)
Mujal ma arvan k?ll see kaitsmeblokk olla ei tohiks.
kapoti all
armatuuri otstes, kas siis salongi poolt ligip??s v?i otsast (Passat 3C p??seb m?lemas otsas olevatele kaitsetele ligi kui uks avada ja armatuuri otsas olev kaas eemaldada)
'07 VW Passat 2,0 Tfsi Tiptronic Highline, SpiceyRed metallik, beež alcantara/nahk, -15mm OEM sport vedrustus, 70% toon
Eesti Jeti ja Mootorkelgu Liit - www.ejml.ee
Eesti Jeti ja Mootorkelgu Liit - www.ejml.ee
-
- Huviline
- Auto: Vw Passat Variant TDI 4motion b7, Vw Passat CC TDI, VW T5 Caravelle Long 2,5 TDI & Classic Mini Cooper
P??aseb ka 3bg m?lemast armatuuri otsast sinna sisse vaatama, aga jh, mootoriruumis ma selle katte alla veel ei ole j?udnud, kus ajugi on.Algselt postitas: DaveWoss
Kaitsmed on ?ldiselt VWdel 2 kohas:
kapoti all
kindalaegast pole vaja ?ltse puutuda ,tee k?rvalistuja poolne uks lahti ja armatuuri otsas samasugune plaat nagu juhipoolgi kus kaitsmed on ,vaata sinna alla.Algselt postitas: dunloper
Nii tna sai siis kindalaegas sealt eest v?etud ja hoolikalt sinna taha uuritud aga kaitsmeid ma sealtpoolt k?ll ei leidnud, seega ootan veel vihjeid kus kohapealt seda kaitset otsida....
-
- Huviline
?tleme nii et ma tegin sda ennem kui ma kindalaeka maha v?tsin. Vastu vaatas sealt t?hjus.Algselt postitas: golfrrkindalaegast pole vaja ?ltse puutuda ,tee k?rvalistuja poolne uks lahti ja armatuuri otsas samasugune plaat nagu juhipoolgi kus kaitsmed on ,vaata sinna alla.Algselt postitas: dunloper
Nii tna sai siis kindalaegas sealt eest v?etud ja hoolikalt sinna taha uuritud aga kaitsmeid ma sealtpoolt k?ll ei leidnud, seega ootan veel vihjeid kus kohapealt seda kaitset otsida....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Ma millegi p?rast kahtlen, et sellel eraldi kaitse, v?hemasti pole ise k?ll n?inud. Ju sa seal ikka mingi pistiku v?i juhtme vastu taevast lasid:D.
Nats kehvem ?hendus + ?lekoormamine pistikus ei pea alati kaitset tapma, n?rgim l?li annab j?rele.
Nats kehvem ?hendus + ?lekoormamine pistikus ei pea alati kaitset tapma, n?rgim l?li annab j?rele.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
Ok, eks ma siis v?tan v?he suurema keskonsooli lammutamise ette ja p??an v?lja selgitada mis seal j?rgi andis siis.Algselt postitas: jussike
Ma millegi p?rast kahtlen, et sellel eraldi kaitse, v?hemasti pole ise k?ll n?inud. Ju sa seal ikka mingi pistiku v?i juhtme vastu taevast lasid:D.