Passati 97-2000 soojendus avade valgustus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passati 97-2000 soojendus avade valgustus?
Soojendus avade nuppudel siis valgustus, kuidas neid reste sealt k?tte saab et pirni vahetada??? T?nud ette!
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid245071
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Siin siis pilt kus punaste ringide sees on need hambad mis kruvigeerajaga alla tuleb vajutada kui v?lja kisud!

J?rgmine probleem:
Kas keegi oskab ?elda kuidas ma sellele pirnile ligi p??sen (pirn on seal punases ringis valge katte all)? Seda valget katet ei oska lahti teha
J?uga ka ei julge kangutada!

[Muudetud: 4-2-2008 olip]

J?rgmine probleem:
Kas keegi oskab ?elda kuidas ma sellele pirnile ligi p??sen (pirn on seal punases ringis valge katte all)? Seda valget katet ei oska lahti teha

see valge asjandus k?ib lahti(vaata pildil oma ringist veidi paremale) ja seal sees on pirn koos pesaga, mida tanklast ei saa vaid esindusest ja mingi 100.- per tk ?eldi mulle hinnaks, kuna mul olid k?ik 4 l?bi siis ikkagi aretasin ise vana pesa k?lge uue pirni ja 20kr eest olid k?ik neli tk korras ja t??tavad juba ?le aasta(lihtne see ei ole).
Algselt postitas: alts20
see valge asjandus k?ib lahti(vaata pildil oma ringist veidi paremale) ja seal sees on pirn koos pesaga, mida tanklast ei saa vaid esindusest ja mingi 100.- per tk ?eldi mulle hinnaks, kuna mul olid k?ik 4 l?bi siis ikkagi aretasin ise vana pesa k?lge uue pirni ja 20kr eest olid k?ik neli tk korras ja t??tavad juba ?le aasta(lihtne see ei ole).
sellel valgel asjandusel need konksud saab jah lahti aga v??nata ma teda ikka ei julge... sest ma ei saa aru mis moodi see punane sisu seal sees kinni on. seal ?leval on ju see punane sisu seal valge sees nii et valget korpust sellest ?le ei v??na. ja valge korpus on ju alt ?hes t?kis. siis kui alt valge korpuse lahti l?ikaks saaks ta sealt ?levalt m??da t?sta. segane jutt. ise ka aru ei saa

ja mis pirnid ja kuidas nad sa sinna pessa aretasid?

lisan pildi kus siis selle valge katte maha sain. seda ka et ?levalt ta ?hest ??rest katki saagisin 
nii n??d selgus et see punane l?bipaistev plastmass (ehk siis nii nimetatud valgus juht) on alt kinnine. ja pirnile (valge ringi sees) ikka ligi ei p??se. seda punast raami ei saa ka kuidagi maha. sest see on ?mber selle pistiku pesa (mis pildil on kollase raamide sees). ja alumine osa sellest kollases raamides kus asub pirn ja pirni pesa on kinnitatud terve selle puhuri kobaka k?lge
vot! nii n?gin mina sea. minu pea ei v?ta mis moodi see lahti k?ib
ja mehed r??givad et vahetavad pirne siin...
mis nipiga see k?ib???
pilt:

nii n??d selgus et see punane l?bipaistev plastmass (ehk siis nii nimetatud valgus juht) on alt kinnine. ja pirnile (valge ringi sees) ikka ligi ei p??se. seda punast raami ei saa ka kuidagi maha. sest see on ?mber selle pistiku pesa (mis pildil on kollase raamide sees). ja alumine osa sellest kollases raamides kus asub pirn ja pirni pesa on kinnitatud terve selle puhuri kobaka k?lge

mis nipiga see k?ib???
pilt:

Tundub, et punase valguse annab see punane l?bipaistev plastik. Mul on juhipoolsel restil roheline valgus. Vist siis 97 aasta Passatist moteeritud?
Tahaks punaseks ikka saada seda, kuid ega mul vist muud varianti ei ole, kui teine puhurirest osta?
Kellel pakkuda, v?ib mulle kirjutada.
Keskmistel restidel ka valgus tumm. Pean ka vist lammutama hakkama
Tahaks punaseks ikka saada seda, kuid ega mul vist muud varianti ei ole, kui teine puhurirest osta?
Keskmistel restidel ka valgus tumm. Pean ka vist lammutama hakkama

punane plastik jah annab selle punase valguse. ja mina seda v?lja ei m?elnud kuidas k?tte saab. katki teha, siis k?ll.Algselt postitas: melco
Tundub, et punase valguse annab see punane l?bipaistev plastik. Mul on juhipoolsel restil roheline valgus. Vist siis 97 aasta Passatist moteeritud?
Keskmistel restidel ka valgus tumm. Pean ka vist lammutama hakkama![]()
ja kui lammutama hakkad ja pirnini j?uad, anna teada

l?kks ribid k?ik kinni. kisu see suur ratas laiali. seal see on veel ?ks v?ike hammasratas vaat et kaduma ei l?he
pane siis see rulliku sisek?lg algul tsgasi (see mis ribisid juhib). siis see v?ike hammasratas oma pessa (pisike plastmassist k?rva otsa) ja l?puks l?kkad selle suure ratta peale, ja nii moodi, et pildil punaselt n?idatud august n?ed seda v?ikset hammasratast oma pesas. kui ilusti l?ks, peaks t?pselt jooksma. 
pildil siis sellises asendis:

pildil siis sellises asendis:

siis pead midagi asemele ehitama
mul oli ka ?ks see plastmass katki mis seda v?iksest hammasratast hoidis (selle p?rast lahti kiskusingi selle s?steemi). 2,5 puuriga tegin k?llalt paraja augu (et l?bi ei l?inud) ja leidsin paraja paksusega naela mille siis ?igeks pikuseks l?ikasin. nael istus p?ris tuugalt sinna uude auku. natuke liimi nael sisse. paar koksu et ta s?gavamale l?heks. ja seisis p?ris h?sti.
kui midagi v?lja m?tle, korda saad ja kokku hakkad panema, siis ?ra unusta mingit m??ret panemast, et paremini joolseks
[Muudetud: 11-2-2008 olip]

kui midagi v?lja m?tle, korda saad ja kokku hakkad panema, siis ?ra unusta mingit m??ret panemast, et paremini joolseks
[Muudetud: 11-2-2008 olip]