Golf 4 1,9TDI 85KW ostuabi

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Cloner
Huviline

Golf 4 1,9TDI 85KW ostuabi

Lugemata postitus Postitas Cloner »

Tere

Sai k?idud Raadil sellist masinat vaatamas. link

T??le pannes nagu puterdas alguses, ei v?tnud kohe tuure kui gaasi anda, tagant ajas suitsu nii tuuri andes kui k?ivitades.
Lisaks kostus tagant summuti juurest undamine mille kiirus t?usis tuuride t?stmisega. Ees mootori juures olles seda ei kuulnud, isegi kui kapott lahti oli, salongis oli vaikselt kosta.
Lisaks kahtlustan, et l?bis?it on tunduvalt suurem kui kirjas, rool oli ikka suures osas kulunud.

Kas vw-l peab k?ivitadse ka airbagi tuli p?lema minema? Sellel igaljuhul ei l?inud.

Mida asjast arvata ning on keegi ?kki veel sedasama vaatamas k?inud?

[Muudetud: 21-2-2008 Cloner]

Indrek
Huviline
Auto: Golfi risu

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Airbagi tuli peab p?lema minema. Suitsu ajada ei tohi (v?hemalt minu omal mitte - sama moto). Kui rool on k?vasti kulund, siis 300kkm on ikka s?itnud... Mul 180000 juures (kes teab kas seegi ?ige on) on rool t?itsa ilus.

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] aga varustus on sellel k?ll k?va, p?ris mitu vidinat tahaks sealt endale saada :D
vanasti olin insche

Cloner
Huviline

Jah varustus oli k?va, nahk ja asjad. Kardan, et sel on turbo ?htal omadega ja mingi laksu kah saand ja airbagid v?lja l??nd ning pirn on v?lja v?etud.
Tagant tulid katte alt varuratta juurest v?lja ka naaberriikide numbrid, t?pselt ei m?leta aga arvan et LT.
Kas sellisel golfil on v?imalik ka esinduses ajalugu kontrollida?

Indrek
Huviline
Auto: Golfi risu

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Itaaliast tulnud masinal kahjuks ei ole ajalugu saadaval (v?hemalt kasutaja jussike, kes t??tab v?i t??tas Saksa autos, r??kis nii minu auto teemas..)

Aga nii palju kahtlust tekitavaid asjaolusid - j?ta parem ostmata. Turbo ega mootori remont odav l?bu ei ole... Tegelt ta ei tohiks ?V-l l?bi isegi minna, kui airbagi tuli k?ivitamisel korraks p?lema ei l?he. Palju seda kontrollitakse, ei tea.

EDIT: kui mingi suve l?puni viitsid oodata, v?id ju minu oma ?ra osta :P Pole k?ll nahka ja p?sikiirust, aga auto on korras :)

[Muudetud: 21-2-2008 insche]
vanasti olin insche

Cloner
Huviline

Njah alati peab ikka nii olema, et kui leiad kuulutuse kus on ideaalne auto siis kohapeal selgub mingi jama. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] k?ll

Suve l?puni vist oodata ei viitsi, peab edasi otsima.

Cloner
Huviline

Keegi teab palju sellisele motole turbo maksta v?ib?

Kas selline undamine on normaalne? V?i viitab see otseselt turboprobleemidele? Pole varem sellise h??lega kokku puutund autode puhul.

Garfield
Huviline
Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garfield »

Algselt postitas: Cloner
Njah alati peab ikka nii olema, et kui leiad kuulutuse kus on ideaalne auto siis kohapeal selgub mingi jama.
Minu "ideaalne" auto on ka ju m??gis, ainult et hind on veidi k?rgem - LINK :)
100% kindel, et pauke ei ole, keritud ei ole, ajalugu SA olemas jne.

Cloner
Huviline

Algselt postitas: Garfield
Algselt postitas: Cloner
Njah alati peab ikka nii olema, et kui leiad kuulutuse kus on ideaalne auto siis kohapeal selgub mingi jama.
Minu "ideaalne" auto on ka ju m??gis, ainult et hind on veidi k?rgem - LINK :)
100% kindel, et pauke ei ole, keritud ei ole, ajalugu SA olemas jne.
Su auto on aus jah aga minujaoks paari puudusega, pole kliimaautomaatik ja hind on minujaoks hetkel liiga k?rge.

Vasta

Mine “Diislid”