Golf 4 1,9TDI 85KW ostuabi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 4 1,9TDI 85KW ostuabi
Tere
Sai k?idud Raadil sellist masinat vaatamas. link
T??le pannes nagu puterdas alguses, ei v?tnud kohe tuure kui gaasi anda, tagant ajas suitsu nii tuuri andes kui k?ivitades.
Lisaks kostus tagant summuti juurest undamine mille kiirus t?usis tuuride t?stmisega. Ees mootori juures olles seda ei kuulnud, isegi kui kapott lahti oli, salongis oli vaikselt kosta.
Lisaks kahtlustan, et l?bis?it on tunduvalt suurem kui kirjas, rool oli ikka suures osas kulunud.
Kas vw-l peab k?ivitadse ka airbagi tuli p?lema minema? Sellel igaljuhul ei l?inud.
Mida asjast arvata ning on keegi ?kki veel sedasama vaatamas k?inud?
[Muudetud: 21-2-2008 Cloner]
Sai k?idud Raadil sellist masinat vaatamas. link
T??le pannes nagu puterdas alguses, ei v?tnud kohe tuure kui gaasi anda, tagant ajas suitsu nii tuuri andes kui k?ivitades.
Lisaks kostus tagant summuti juurest undamine mille kiirus t?usis tuuride t?stmisega. Ees mootori juures olles seda ei kuulnud, isegi kui kapott lahti oli, salongis oli vaikselt kosta.
Lisaks kahtlustan, et l?bis?it on tunduvalt suurem kui kirjas, rool oli ikka suures osas kulunud.
Kas vw-l peab k?ivitadse ka airbagi tuli p?lema minema? Sellel igaljuhul ei l?inud.
Mida asjast arvata ning on keegi ?kki veel sedasama vaatamas k?inud?
Airbagi tuli peab p?lema minema. Suitsu ajada ei tohi (v?hemalt minu omal mitte - sama moto). Kui rool on k?vasti kulund, siis 300kkm on ikka s?itnud... Mul 180000 juures (kes teab kas seegi ?ige on) on rool t?itsa ilus.
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] aga varustus on sellel k?ll k?va, p?ris mitu vidinat tahaks sealt endale saada
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] aga varustus on sellel k?ll k?va, p?ris mitu vidinat tahaks sealt endale saada

vanasti olin insche
Jah varustus oli k?va, nahk ja asjad. Kardan, et sel on turbo ?htal omadega ja mingi laksu kah saand ja airbagid v?lja l??nd ning pirn on v?lja v?etud.
Tagant tulid katte alt varuratta juurest v?lja ka naaberriikide numbrid, t?pselt ei m?leta aga arvan et LT.
Kas sellisel golfil on v?imalik ka esinduses ajalugu kontrollida?
Tagant tulid katte alt varuratta juurest v?lja ka naaberriikide numbrid, t?pselt ei m?leta aga arvan et LT.
Kas sellisel golfil on v?imalik ka esinduses ajalugu kontrollida?
Itaaliast tulnud masinal kahjuks ei ole ajalugu saadaval (v?hemalt kasutaja jussike, kes t??tab v?i t??tas Saksa autos, r??kis nii minu auto teemas..)
Aga nii palju kahtlust tekitavaid asjaolusid - j?ta parem ostmata. Turbo ega mootori remont odav l?bu ei ole... Tegelt ta ei tohiks ?V-l l?bi isegi minna, kui airbagi tuli k?ivitamisel korraks p?lema ei l?he. Palju seda kontrollitakse, ei tea.
EDIT: kui mingi suve l?puni viitsid oodata, v?id ju minu oma ?ra osta
Pole k?ll nahka ja p?sikiirust, aga auto on korras 
[Muudetud: 21-2-2008 insche]
Aga nii palju kahtlust tekitavaid asjaolusid - j?ta parem ostmata. Turbo ega mootori remont odav l?bu ei ole... Tegelt ta ei tohiks ?V-l l?bi isegi minna, kui airbagi tuli k?ivitamisel korraks p?lema ei l?he. Palju seda kontrollitakse, ei tea.
EDIT: kui mingi suve l?puni viitsid oodata, v?id ju minu oma ?ra osta

[Muudetud: 21-2-2008 insche]
vanasti olin insche
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Minu "ideaalne" auto on ka ju m??gis, ainult et hind on veidi k?rgem - LINKAlgselt postitas: Cloner
Njah alati peab ikka nii olema, et kui leiad kuulutuse kus on ideaalne auto siis kohapeal selgub mingi jama.

100% kindel, et pauke ei ole, keritud ei ole, ajalugu SA olemas jne.
Su auto on aus jah aga minujaoks paari puudusega, pole kliimaautomaatik ja hind on minujaoks hetkel liiga k?rge.Algselt postitas: GarfieldMinu "ideaalne" auto on ka ju m??gis, ainult et hind on veidi k?rgem - LINKAlgselt postitas: Cloner
Njah alati peab ikka nii olema, et kui leiad kuulutuse kus on ideaalne auto siis kohapeal selgub mingi jama.
100% kindel, et pauke ei ole, keritud ei ole, ajalugu SA olemas jne.