Ehk siis juba teine T4 multivan mulle kasutada satub, millel 1. ja 2. k?ik probleemsed on. Ilmselt minu special ?nn...
- K?lmalt ei l?he teine k?ik sisse, soojalt probleemi pole.
- nii k?lmalt kui soojalt ei l?he esimene sisse. m?nikord foori taga ?le 10 korra vaja proovida kangiga n?ksutada enne kui siis kl?psti sisse l?heb (ja siis l?heb nagu poleks kunagi mingit probleemi olnud)
Forsis vaadati esimest bussi ja n??d Roosna-Allikul teist. Midagi ei leitud, ?litati ja puhastati k?iguhoovastikku, abi ei miskit.
Kavas on vahetada kasti ?li. On ehk kellelgi veel mingeid soovitusi? Vbolla prpobleem reguleerimises. Kuidas reguleeritakse?
T4 käigud lülituvad raskelt?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Uustulnuk
- Auto: VW T4 Caravelle Syncro 2,4D
Re: T4 k?igud l?lituvad raskelt
Ei ole spetsialist, aga minu T4l on käikude lülitumise probleemid tekkinud ilmselt käiguhoovastiku ebatäpsest reguleerimisest. Esimene kord pärast hoovastiku kulunud risti väljavahetamist, teine kord peale mootori mahavõtmist/paigaldamist. Mõlemal korral saadi järelreguleerimisega asi rohkem või vähem korda. Praegune seis on "hinne 4", ainult esimest käiku lülitades korraks vilksatavad tagurdustuled võivad ristmikul tagaseisjat ehmatada.