Mure klaasipuhastitega.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Mure klaasipuhastitega.
Mure selline, et klaasipuhasti ei taha t??tada aeg resiimil ja ka siis, kui tahad klaasi pesu teha. Lihtsalt j??b keset klaasi seisma. Samas j?lle t??tab ilusti kui on pideval resiimil m?lemas astmes. Tegu on VW Jetta 1,6 TD 44Kw 91 a.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: G1 '83
- Tänatud: 1 kord
Ma sellest elektroonikav?rgist suurt midagi ei tea (kuidas kojameeste mootor mingis reziimis voolu peale saab ja kuidas releed seda asja s?tivad jne) aga "Lihtsalt j??b keset klaasi seisma" k?lab k?ll sedamoodi, et hoovastik on lihtsalt kinni roostetanud. Ja pideval reziimil t??tab sellep?rast (v?hemalt esialgu) ilusti, et power on kogu aeg taga.
Kui ajaga just v?ga kitsas k?es ei ole, siis soovitan igal juhul seda hoovastikku l?hemalt uurida/lammutada/puhastada. Tundub olevat VAG t??pviga. Isiklikult olen selle probleemiga kokku puutunud '83 Golfil, '86 Audi B2-el ja isegi 2001 aasta Golfil.
Kui ajaga just v?ga kitsas k?es ei ole, siis soovitan igal juhul seda hoovastikku l?hemalt uurida/lammutada/puhastada. Tundub olevat VAG t??pviga. Isiklikult olen selle probleemiga kokku puutunud '83 Golfil, '86 Audi B2-el ja isegi 2001 aasta Golfil.