olen n?inud kuidas seda noaga puht f??silist j?udu kasutades maha on kraabitud (ellu looomulikult see kulm ei j??) ja l?puks siis puhastuvahendiga viimasegi j?lje kaotanud.
V?imalik et onm?ni efektsem viis - aga eks siis asjaosalised avaldavad seda.
Algselt postitas: EliteSoldier
proovi f??niga sooja anda, ehk annab j?rgi...
Igasuguseid kleebiseid ja silte auto pealt maha saamiseks v?ib v?ga edukalt kasutada f??ni nagu ka eelk?neleja mainis. Kuumus v?tab ilusti liimi lahti ning liimij??gid, kui neid j??b, eemaldada White Spirtiga.
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!
kuumvesi ei aita kuuma puhurit vaja kui on pandud ?ige klaasi liimiga siis ikka tahab pikkemat soendamist et klaasi liim l?heks pehmemaks v?i kui on pandud silikon siis tahab natuke sooja ja k?es ta ongi ....
palju ?nne siis. puhas mehhaanikine kraapimine aitab ainult sind. kuna ise vahetan aeg-ajalt klaase (nii liimitavaid,kuia ka tihendiga),siis olen proovinud erinevaid vahendeid klaasiliimi eemaldamiseks. klaasiliim f??niga pehmemaks oluliselt ei muutu.
Mis seal siis m?stiliselt keerulist on?
V?ta murtavate teradega nuga, kanguta nats kulmuserva plast kiiluga, et noatera vahele mahuks ja hakka tasapisi miilimeetrite haaval liimi l?ikuma.
Pakun et ?he kulmu peale kulub max 5min isegi amat??ril;)
Head l?ikumist!
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....