Vajaks abi G3 amortide puhul
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56218835
- Auto: Golf Plus 2006 1,6 FSI
Vajaks abi G3 amortide puhul
sai golf 3mele 1,6 mootoriga alla ostetud uued veljed 15 tolli ja seal peal on kummid 205/50 ning k?ivad koopasse
kas viga v?ib olla et taga amordid l?bi
kuna ?x pool k?ib rohkem kui teine
isegi 2 kesi s?ites k?ib vastu
kui panna uued gaasi amordid kas aitab v?i tuleks ka j?igamad vedrud panna
t?nud abi eest
kas viga v?ib olla et taga amordid l?bi
kuna ?x pool k?ib rohkem kui teine
isegi 2 kesi s?ites k?ib vastu
kui panna uued gaasi amordid kas aitab v?i tuleks ka j?igamad vedrud panna
t?nud abi eest
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 18:11, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 56218835
- Auto: Golf Plus 2006 1,6 FSI
aga ennem olid need samasugusel golfil all ja polnud probleeme
?ki viga rehvi laijusel 205/50 vb liiga madal ka
aga auto nagu k?igub kahtlaselt ka kui s?ita ...eest ja tagant j??b k?ikuma auto kui amortidele peale suruda .....
kui amordid ?ra vahetada kas see aitab v?i tuleb juba vedrud ka ?ra vahetada
vastu k?is aind rehvi v?limine ??r ja see k?ib ka suhteliselt v?he .....l?in kummihaamriga v?he koopa??ri seespoolt ?maramaks et enam ei olex ??r terav sest ennem l?ikas mingi terav koht kummi p?ris kenasti
p?hi k?simus on ika selles kuidas muuta auto natuke j?igemaks ....vb ka madalamaks ..kuidagi liiga k?rge praegu ....veljed 7 tolli laiad ka muide
suured t?nud abi eest
[Muudetud: 15-5-2008 ets27]
?ki viga rehvi laijusel 205/50 vb liiga madal ka
aga auto nagu k?igub kahtlaselt ka kui s?ita ...eest ja tagant j??b k?ikuma auto kui amortidele peale suruda .....
kui amordid ?ra vahetada kas see aitab v?i tuleb juba vedrud ka ?ra vahetada
vastu k?is aind rehvi v?limine ??r ja see k?ib ka suhteliselt v?he .....l?in kummihaamriga v?he koopa??ri seespoolt ?maramaks et enam ei olex ??r terav sest ennem l?ikas mingi terav koht kummi p?ris kenasti
p?hi k?simus on ika selles kuidas muuta auto natuke j?igemaks ....vb ka madalamaks ..kuidagi liiga k?rge praegu ....veljed 7 tolli laiad ka muide
suured t?nud abi eest
[Muudetud: 15-5-2008 ets27]
Offsetist pole ju m?ttet r??kida kui teema omanik ?tles, et ennem oli samal autol all ja probleeme polnud. Maksa 110 krooni ja tee ?levaatus puktis Veermiku/amordi test. Saad k?ik teada mis l?bi. Ka mull lainetab Passat jne k?isin testis ?ra ja vastati palju mida vahetada. Pigem asi v?sinud vedrus ja amordis. Mul passatil 2 numbrit suuremad rehvid/veljed ja vastu ei k?i kuhugi, sest panin v?rskemad vedrud ja amordid said kontrollitud (mis olid head) aga mul oli teine p?him?tte. Tahtsin autot k?rgemaks saada:)
Saada kukele kui selle eest raha k?sivad, mina olen siiamaani neid teste ?levaatuspunktis tasuta saanud. See ongi nii, et osad punktid k?sivad pappi ja teised j?lle mitte. Ei tea kas neil on ?igus k?sida ka v?i on mul lihtsalt jopanud tasuta;DAlgselt postitas: riio
Offsetist pole ju m?ttet r??kida kui teema omanik ?tles, et ennem oli samal autol all ja probleeme polnud. Maksa 110 krooni ja tee ?levaatus puktis Veermiku/amordi test....
IGA PÄEV pressin rõõmsa näoga masuuti! :D
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a