Punase G3 värvikood?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Punase G3 värvikood?
Mul on punane vw golf gl 93a oma. otsisin v?rvikoodi silti.,. l?puks siis midagi leitsin pagasniku tagaratta juurest. n??d tahan teada kas on ikka see kood mida vajan (kirjas on): PAINT NO/INTERIOR X0A B0A C5Y G0C H0G J1P .
Autopoes ?eldi et peab olema 12 numbrit auto v?rvkoodi jaoks. aga mul on t?hed ja nr-id.ja ei oldud ka n?us ?mber nurga tulema vaatama,kus siis auto v?rvikoodi silt on.
ehk keegi aitab sel teemal
Vaja v?ikesed roosteplekid ?le v?rvida.
Autopoes ?eldi et peab olema 12 numbrit auto v?rvkoodi jaoks. aga mul on t?hed ja nr-id.ja ei oldud ka n?us ?mber nurga tulema vaatama,kus siis auto v?rvikoodi silt on.
ehk keegi aitab sel teemal
Vaja v?ikesed roosteplekid ?le v?rvida.
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 18:09, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
P?hireegel on et rooste tuleb 100% eemaldada, tekkinud vaod, ebatasasused t?idad pahtliga, l?ppviimistlus enne v?rvi pritspahtli ja krundiga ja l?puks v?rv. Lihtsamalt ?ritamine viib selleni et teed seda t??d iga aasta uuesti.Algselt postitas: Punane
seda asja ka k?siks. kuidas v?ikest roostepinda v?rvida,kas lihtsalt v?rv peale v?i midagi liivapaberiga lifida ja v?rv peale..kuidas see asi lihtsamalt k?iks.??
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
M?nest suuremas autopoest leiad kindlasti. Tavaliselt on seal kataloogid, mille j?rgi enda v?rvikoodile vaste leiad.Algselt postitas: Punane
T?nan! N??d tean.
Eelmises postituses l?ks jah valesti, n?puviga kirjutasin D asemel nulli.
On siis neid v?rve pihustavas pudelis? Ei tea ju neid asje-sellep?rast k?sin![]()