Vaja teada siis kellegi sellise k?est, kes on oma G1 Cabriosse uste sisse pannud k?lareid, et kas peab v?lja vahetama ka need originaal kastid v?i on m??a kohe selliseid v?ikesid ovaale nagu originaalis autos on?!:)
V?tsin enda originaalid v?lja kuna need olid omadega ikka nii l?bi kui l?bi veel saab olla:D.
Millised kõlarid saaks panna Golf 1 Cabriosse?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan R-Line 2020
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 6 korda
Aga kui sa ette panid ?mmargused, siis kas vahetasid selle k?larikasti kah ?ra?Algselt postitas: uno
m??akse t?itsa selliseid v?ikseid ovaale, pead kusagilt poest ainult k?sima, neil katalogid olemas autode kohta.
Minu cabriol on juba ees ?mmargused ja taha plate peale panin suured ovaalid Herdzi omad 180watised. V?ib ?elda, et ei kurda heli p?rast.
Ja taga on ovaalide augud olemas ning ju varsti tulevad sinna ovaalid kah aga ei tea kas peab ovaalidele eraldi v?imu kah panema?
-
- Veteran
- Telefon: 53331514
- Auto: Liiga palju autosid vist
- Kontakt:
Aga kui sa ette panid ?mmargused, siis kas vahetasid selle k?larikasti kah ?ra?
Ja taga on ovaalide augud olemas ning ju varsti tulevad sinna ovaalid kah aga ei tea kas peab ovaalidele eraldi v?imu kah panema? [/quote]
Mul v?he uuem auto, kui sinul ja k?ivatki ette vist oli 13cm ?mmargused k?larid.
Tagumistele ovaalidele eraldi v?imu vaja ei l?he.
Oleneb loomulikult makist ja sellest, mida taga ajad. Kui tahad korraliku t?mmi, siis ikka eraldi bassik?lar vaja paigaldada.
[Muudetud: 25-6-2008 uno]
Ja taga on ovaalide augud olemas ning ju varsti tulevad sinna ovaalid kah aga ei tea kas peab ovaalidele eraldi v?imu kah panema? [/quote]
Mul v?he uuem auto, kui sinul ja k?ivatki ette vist oli 13cm ?mmargused k?larid.
Oleneb loomulikult makist ja sellest, mida taga ajad. Kui tahad korraliku t?mmi, siis ikka eraldi bassik?lar vaja paigaldada.
[Muudetud: 25-6-2008 uno]
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Tiguan R-Line 2020
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 6 korda
[Muudetud: 25-6-2008 uno] [/quote]
Ok. T?nud:)
[Muudetud: 25-6-2008 uno] [/quote]
Ok. T?nud:)