VW Passati 1.9tdi 66kw ostueelne kontroll.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
Oman ise ka 1.9 tdi mootorit ja see on mul golfi peal.Kuna passati kere on raskem, siis on ta ka natuke umasem.Mootori osa tundub p?ris hea olema.Auto mul ca 250000 km.l?binud (number armaruuris muidugi v?iksem)ja peale rihmade, rullikute ja ?lide pole midagi teinud.Nii, et ?sna t??kindel.Turbo kohta on ennustusi raske teha.Vaata, et turbo l?dvikud v?ga ?lised pole.Olen kuulnud, et see ei t?ota head. Elektrooniline pump(kui on) ei tahtvat ka igasugu poelettidel pakutavat keemiat.Seep?rast kasutangi ainult kahetaktilist ?li k?tuse sees.
Aga ehk oskab keegi targem sulle veel kasulikku infi anda.
Edu!!!
Aga ehk oskab keegi targem sulle veel kasulikku infi anda.
Edu!!!
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
?li?konoomne mootor on, kuigi jah kohati uimane. Kes otsib see leiab, kannatlik tuleb olla. Ise vaatasin kuulutusi mingi pool aastat ja aktiivselt platsidel k?isin mingi ligi kolm kuud enne kui selle ?ige leidsin. Sai ka kaalutud mujalt toomist ?he tuttava kaudu aga too ei leidnudki midagi head. ?tles veel, et igast r?mpsu ei hakka tooma ja hinnad on ka k?llaltki k?rged-see oli siis nats rohkem kui aasta tagasi.
W8
Toetaks "tibullus" s?nu, kes otsib, see leiab. Ise sain 99.a. passati 50k eesti raha eest. Asi oli k?ll r??mas ja esmapilgul pettusin autos, kuid n??d olen m?ned sajad puhastusvahendite peale kulutanud ja ei ?tleks, et rahul pole. V?ljas vaja niptn?pet teha, kuid peaasi et s?idab.
Plaanid sa manuaali v?i automaati?
Automaadi ostmisel soovitan kiirendada rahulikult ja vaadata kuidas kast k?itub, sama teha ka j?rsul kiirendamisel. Ise kukkusin v?heke ?mbrisse sellega, et kolmendale k?igule ?le minnes k?ib j?nks l?bi. Oletatavasti on viga solenoidides, mis ei pidanud mitte just eriti odavad olema.
Plaanid sa manuaali v?i automaati?
Automaadi ostmisel soovitan kiirendada rahulikult ja vaadata kuidas kast k?itub, sama teha ka j?rsul kiirendamisel. Ise kukkusin v?heke ?mbrisse sellega, et kolmendale k?igule ?le minnes k?ib j?nks l?bi. Oletatavasti on viga solenoidides, mis ei pidanud mitte just eriti odavad olema.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...