G4 tagapidurid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G4 tagapidurid
?kki keegi oskab mulle ?elda kuidas saaks golf 4 taha suuremaid pidurikettaid!All on 18 tolli valu ja see piduriketas seal ikka jube v?ike!Ja varsti vb tahan panna 19 tollli valu siis on need kettad seal veel hullemad
Ette t?nades!!!
Ette t?nades!!!
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 16:55, muudetud 1 kord kokku.
Ma ei l?he kohe teemasse k?sides mis mot. praegu vahel on?Mingi 110 KW on tavatarbija k?es k?ll kuid kui juba 300 mingi nipiga saad ,siis on need kettad t?esti viimane asi. Enne hakkab probleem ?lekande vastupidamisega(Sidur Kk Poolassid)Jasamas teame k?ik seda et enne kurvi tuleb aegsasti pidurdada.(?igeaekselt).
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Saksa Auto-Moto klubi ehk aitab. Kui suuremaid kettaid tahad, siis pead v?idus?idujuppide poole piiluma. K?ige suuremaid tagapidurid tavaseerias olid G4 2.8 ja need olid ventileeritavad, kuid l?bim??duga "k?igest" 256mm.Algselt postitas: kosei19
?kki keegi oskab mulle ?elda kuidas saaks golf 4 taha suuremaid pidurikettaid!
Ma saan aru, et sul erilisi finantsprobleeme ei ole (stiil 300kW sinna poole sihib...) ja asi siis see 20-30keek korralike tagapidurite jaoks siis pole?
et jh praegu on 1,8 turbo mootor ja ma arvan et iga loll peaks aru saama et kui siuke asi plaanis siis m?eldakse ka ylekandele jne:PAlgselt postitas: T6nis2
Ma ei l?he kohe teemasse k?sides mis mot. praegu vahel on?Mingi 110 KW on tavatarbija k?es k?ll kuid kui juba 300 mingi nipiga saad ,siis on need kettad t?esti viimane asi. Enne hakkab probleem ?lekande vastupidamisega(Sidur Kk Poolassid)Jasamas teame k?ik seda et enne kurvi tuleb aegsasti pidurdada.(?igeaekselt).
-
- Huviline
- Auto: (oli) Golf IV TDI 2003
- Kontakt:
Niipalju veel lisan, et kui tagapidureid tahad suuremaks saada, miks siis esimesi ei peaks suurendama? V?i on originaal 288mm kettad piisavalt suured (mu diisel-Golfil ka sellised...)
. Minu arvates on 19" velje jaoks ka esipidureid vaja suurendada, et ilus v?lja paistaks.
Ehk siis ?ks korralik komplekt koos suurte pidurisadulate jms. MTM pakub n?iteks 330mm kettaid ette, kuid 19" rattaga v?iks veel suuremad panna.
Silma j?i see veel, et MTM pakub 110kW 1.8T-le 171kW paketti, nii et 300kW-ni on veel "long way to go".

Ehk siis ?ks korralik komplekt koos suurte pidurisadulate jms. MTM pakub n?iteks 330mm kettaid ette, kuid 19" rattaga v?iks veel suuremad panna.
Silma j?i see veel, et MTM pakub 110kW 1.8T-le 171kW paketti, nii et 300kW-ni on veel "long way to go".