G3 salongiõhufiltri vahetus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B6 4motion 2.0TDI
G3 salongiõhufiltri vahetus?
Mure selline, et tellisin uue salongi ?hu filtri autole G3, saadeti teistsugune filter kui autol peal on, autol peal selline kumer filter vms. Aga saadeti lihtsalt tavaline filter mida ei saa ei kinnitada ega midagi eelmise filtri kohale. Kas G3 salongi filtri kuju ja kinnitust on vahepeal muudetud, endal on 93 aasta masin.
Vana filter: [url]http://public.fotki.com/Strand/auto/img2712.html[/url]
Uus filter: [url]http://public.fotki.com/Strand/auto/img2714.html[/url]
Uus filter on G4 oma kargil olevate andmete j?rgi, see pmst on sama suur. Peab vast ise aretama siis.
[Muudetud: 9-9-2008 Strand]
Vana filter: [url]http://public.fotki.com/Strand/auto/img2712.html[/url]
Uus filter: [url]http://public.fotki.com/Strand/auto/img2714.html[/url]
Uus filter on G4 oma kargil olevate andmete j?rgi, see pmst on sama suur. Peab vast ise aretama siis.
[Muudetud: 9-9-2008 Strand]
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 06:05, muudetud 1 kord kokku.
- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
N?gin poes alles hiljuti ?ht meest, kes oli ka h?das oma kumera filtriga. M??a otsis talle uue filtri lihtsalt m??tude j?rgi, mees ise kinnitas, et vahetus on lapsem?ng, oli lihtsalt vaja ?igete m??tmetega filtrit. Kohe kindlasti ei olnud leitud filter originaal.
Endal mul 96a. golfil lame salongifilter.
Endal mul 96a. golfil lame salongifilter.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Edasiste vahetuste puhuks v?iksite filtri raami ?ra vahetada (kinnitused samad ja ei maksa kah halligi). Endal lihtsam uut filtrit saada, kuna neid kumeraid ei toodeta enam ammu, heal juhul leiad mingi universaalse, mis v?ibolla sobib.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
[quote][i]Algselt postitas: Strand[/i]
[quote][i]Algselt postitas: EliteSoldier[/i]
mul on 17.12. 93 kuup?evaga G3 ja salongifilter on ntx lapik tavaline [/quote]
Kui ma ei eksi siis 09.93 muudeti seda just. [/quote]
muudeti siis milliseks... lapikuks v?i enne seda olid siis ?marad?
[quote][i]Algselt postitas: EliteSoldier[/i]
mul on 17.12. 93 kuup?evaga G3 ja salongifilter on ntx lapik tavaline [/quote]
Kui ma ei eksi siis 09.93 muudeti seda just. [/quote]
muudeti siis milliseks... lapikuks v?i enne seda olid siis ?marad?
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
-
- Huviline
- Auto: Golf 4 Variant
Siin on veel ?ks mees,kes on ka h?das kumera filtriga.Forss ja Salome Tartus pakuvad originaali hinnaga 900 krooni.Alternatiiviks pakutakse lamedat ja sellele eraldi raami-selle hind kokku tuleks umbes 650 krooni.
N??d k?isin tartlaste jaoks uues poes Fixus ja sealt pakuti filtrit hinnaga 150 krooni ja v?idab mulle m??ja,et mitte mingit muud varianti temal arvuti ei n?itagi Passatitele aastast 94'-96'.V?tsime siis selle karbi lahti ja seal sees on AINULT filter ilma kumera raamita ja juures joonis,et see kumer raam peaks justkui lahti k?ima ja selle sisu saab uue panna.K?ib jah lahti-seda katki tehes ja k?ik see jama on ju kokku liimitud.Kui v?ga pingutada ja pusida,siis saab selle kokku liimida uuesti ja numbreid 900 ja 150 on see ehk isegi v??rt....
Igaljuhul tundub see paras m?nitamise koht arvestades 94' aasta Passati muude osade lihtsust ja odavust.
N??d k?isin tartlaste jaoks uues poes Fixus ja sealt pakuti filtrit hinnaga 150 krooni ja v?idab mulle m??ja,et mitte mingit muud varianti temal arvuti ei n?itagi Passatitele aastast 94'-96'.V?tsime siis selle karbi lahti ja seal sees on AINULT filter ilma kumera raamita ja juures joonis,et see kumer raam peaks justkui lahti k?ima ja selle sisu saab uue panna.K?ib jah lahti-seda katki tehes ja k?ik see jama on ju kokku liimitud.Kui v?ga pingutada ja pusida,siis saab selle kokku liimida uuesti ja numbreid 900 ja 150 on see ehk isegi v??rt....
Igaljuhul tundub see paras m?nitamise koht arvestades 94' aasta Passati muude osade lihtsust ja odavust.