2.0TDI 103kw ei k?ivitu korralikult
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
2.0TDI 103kw ei k?ivitu korralikult
Auto 2005.a. passat, 2-ne diisel. Ei k?ivitu kenasti. K?ima l?heb alati kohe, aga esimesed paar p??ret puterdab ja tossu kah veidi taga. Muidu t??tab kenasti. Kui k??nlaid pikemalt taga hoida enne k?ivitamist (kauem, kui lamp p?leb, siis l?heks nagu veidi paremini k?ima, aga v?ib ka petlik mulje olla). S?mptomite j?rgi pakuks ise, et eels??tek??nalde probleem, aga sattusin elektriku juurde (?he teise asja p?rast), kes v?itis, et s?steemis vigu ei n?e ja kui k??nal sellel mootoril ei t??ta korralikult, siis on see ka alati arvutist n?ha.
Kas eelnev v?ide k?lab loogiliselt? Kas oskab keegi soovitada p?devat diagnostikut kuhu minna selle murega. saksa autot ?ritaks v?ltida.
Kas eelnev v?ide k?lab loogiliselt? Kas oskab keegi soovitada p?devat diagnostikut kuhu minna selle murega. saksa autot ?ritaks v?ltida.
Tegelikult ma ise suhtun enam-v?hem samamoodi asjasse, aga v?iks siiski korras olla. See paar puterdust ei h?iri, aga vastik p?lemata diisli hais tuleb tagant v?lja, kui sattud sama koha peale j??ma. Teised 103kw-d millega kokku olen puutunud nii ei tee, j??vad kohe kenasti k?ima veidi k?rgema p??rdega.
Aga julgeb keegi spetsialisti soovitada, kuhu selle murega p??rduda? Ehk siiski tegemist lihtsama elektrooniga veaga?
Aga julgeb keegi spetsialisti soovitada, kuhu selle murega p??rduda? Ehk siiski tegemist lihtsama elektrooniga veaga?