Passat 3B5 esisilla komplekt
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Passat 3B5 esisilla komplekt
Hei! Plaanis esisild v?lja vahetada, kuid pakkumisi ja kaubam?rke, millede all komplekte m??akse, on meeletu (nt GPD, Lemf?rder, DYS, SWAG, Delphi, Meyle, ZF jne jne). Ons kellegi konkreetseid kogemusi v?i taustateadmisi, millele saaks toetuda? ?le maksta ei soovi, samas p?ris pas..a alla panna kah ei taha.
-
- Huviline
- Auto: a6 3.0q
-
- Huviline
-
- Huviline
- Telefon: 5282357
- Auto: Passat B8 Alltrack BiTDI, Renault Megane 3 RS 265CUP
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 10 korda
-
- Huviline
-
- Huviline
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Oleneb mis hinnaga sa Swag´i kätte saad? Mine küsi kuskilt , näiteks Autoasjast Lemförderi täiskomplekti hinda, siinmail sadud sellise komplekti ka alla 6 kilo. Erinevus Swagi ja Lemförderi vahel on ongi see, et üks on puhas b kat, teine teeb aga tehasele ja samas ka b kat samade tugevus näitajatega. Swag pidi pisut kehvem olema, just vastupidavuses.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
Tegelb kyll. Kontakti siia ei pane, just inimese enda palvel sest tood nii palju ja niigi palju helistatakse.
Esisilla taastamine on 2000.- , muidu on mone paevane jarjekord, kui teha minu kaudu siis hommikul tood auto minu juurde ja ohtul juba saad soitva auto tagasi. On yks aga: kui hetkel on all B varuosa( odavam ja s***tem ( SWAG!!!!!) siis kysib natuke rohkem sest neid on vaga halb taastada.
Tookvaliteet 5, nii meie klubist autod soidavad kui ka veel moned minu kliendid.
Kui on huvi siis kirjuta privasse!
Aleksei
Esisilla taastamine on 2000.- , muidu on mone paevane jarjekord, kui teha minu kaudu siis hommikul tood auto minu juurde ja ohtul juba saad soitva auto tagasi. On yks aga: kui hetkel on all B varuosa( odavam ja s***tem ( SWAG!!!!!) siis kysib natuke rohkem sest neid on vaga halb taastada.
Tookvaliteet 5, nii meie klubist autod soidavad kui ka veel moned minu kliendid.
Kui on huvi siis kirjuta privasse!
Aleksei