Ei k?ivitu 2,4d(T4 93a)
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: 2X VW T4 MAXI
- Kontakt:
Ei k?ivitu 2,4d(T4 93a)
P?ev v?i paar seistes ei l?he enam k?ima,nagu k?te vajuks alla.Vahetatud pumbapuks,k??nlad,filter ja klapp(filtril),n??d on m?istus otsas.Paak on ka silmini t?is ja soojast peast on paugupill, mingit k?ivitus probleemi pole.
Terv.Pets
Terv.Pets
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
Ma tea, mul om olnu 
Ka t?pselt sama jama, kylmalt k?iab jummala energiliselt, ei l?he k?ima, a nii kui t?mmates pool tiiru mootor teeb, nii tuksub nagu emasyda kohe. Ja kui surebki kohe v?lja, siis l?heb starterist ka k?ima. Aitas t?rts eetrit/k?ivitusabi ?huv?ttu. Aga tuleb arvestada, et kylmaga hakkabki eetrit tahtma...nii mu tankist eetrinarkar saigi. Vahepeal olen aga mootori vahetand ja nyyd pole probleemi:)

Ka t?pselt sama jama, kylmalt k?iab jummala energiliselt, ei l?he k?ima, a nii kui t?mmates pool tiiru mootor teeb, nii tuksub nagu emasyda kohe. Ja kui surebki kohe v?lja, siis l?heb starterist ka k?ima. Aitas t?rts eetrit/k?ivitusabi ?huv?ttu. Aga tuleb arvestada, et kylmaga hakkabki eetrit tahtma...nii mu tankist eetrinarkar saigi. Vahepeal olen aga mootori vahetand ja nyyd pole probleemi:)