Passat B5 antenni kaabel?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Passat B5 antenni kaabel?
kust kohast tuleb universaalkerega passatil 98a antenni kaabel makini
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:57, muudetud 1 kord kokku.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Katusel olevast antennist ikka.
M??da paremat katuse serva ja paremat A-piilarit ta armatuuri alla l?heb.
Aga miks seda vaja teada on?
edit: olenevalt varustus astmest (mitu antenni autol on [raadio+navi+gsm]), v?ib ka osadel osad kaablid vasakult joosta.
[Muudetud: 3-1-2009 jussike]

M??da paremat katuse serva ja paremat A-piilarit ta armatuuri alla l?heb.
Aga miks seda vaja teada on?
edit: olenevalt varustus astmest (mitu antenni autol on [raadio+navi+gsm]), v?ib ka osadel osad kaablid vasakult joosta.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- jussike
- Tunnustatud
Proovi k?igepealt piitsaga, kui ei tule levi, siis ikkagist v?imendi. Samas ei pruugi v?imendi ise veel l?bi olla, aitab lahti v?tmine ja puhastamine.
Uue v?imuga pole sellep?rast sul levi, et vana v?im ei andnud signaali edasi, seega olematut signaali pole ju v?imalik v?imendada.
On sul originaal makk, v?i miski muu?
Uue v?imuga pole sellep?rast sul levi, et vana v?im ei andnud signaali edasi, seega olematut signaali pole ju v?imalik v?imendada.
On sul originaal makk, v?i miski muu?
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Siit alustamegi, et uus makk. Need mitte originaal makid ei saada ju antenni v?imule toidet peale, vajad selleks v?ikest lisa vidinat, mis saadab 12v m??da antenni kaablit v?imu. K?ib siis maki taha antenni kaabli vahele ja ?hendatakse maki el antenni v?i remote juhtmega.
- jussike
- Tunnustatud
Ma ei viitsi rohkem seletada, loe sealt edasi
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid253477
http://www.vwklubi.org/forum/viewthread" onclick="window.open(this.href);return false; ... #pid253477
- jussike
- Tunnustatud
Polstri eemale saamisega pole probleeme. Soovitav on kogu lagi alla lasta. Kruvi esimesed ja tagumised k?epidemed k?ljest, eemalda esi- ja tagauste tihendid ?levalt poolt, eemalda A-, B- ja C-piilari polstrid(kui on tegu turvakardinatega autoga, siis oli vist c-piilari polster 2 osaline). P?ikese simid koos konksudega(Konksude plast kate tuleb peene kruvitsaga maha kangutada, l?kates selle plekk klambrija katte vahele). Ka valgusti tuleb eemaldada, klaas k?ljest, pirnide juures on paar kruvi ja k?lgedel nagad. Lae tagumine osa on lihtsalt tagasip??ratud serv mis toetub katuse tala ??rele. T?mba nats lage tahapoole ja alla ta kukubki.
Sul uuem passat, nendel asi parem. Enamikud saavad sky plusi j?hvis ilusti k?tte (originaalantennidega), mina pean kuulama kas vene m?la v?i raadio 2. Pigem valin plaadi:(Algselt postitas: Marko96kWSiiamaani k?ll ei kurda roiginaal antenni ja maki juures millegi ?le, polegi vist enne nii head levi ?helgi autol tegelikult kuulnud ( pole mul siiani ?kski auto j?hvis Sky Plus-i m?nginud)Algselt postitas: --WiLts--
Passatil on v?ga pask antenn, omastk?est teada!
Tallinnas ei m?nginud vahepeal isegi Powerit
[Muudetud: 22-4-2009 --WiLts--]
- jussike
- Tunnustatud
-
- Huviline
- Auto: Passat 96kw Primera Sri
Algselt postitas: --WiLts--Sul uuem passat, nendel asi parem. Enamikud saavad sky plusi j?hvis ilusti k?tte (originaalantennidega), mina pean kuulama kas vene m?la v?i raadio 2. Pigem valin plaadi:(Algselt postitas: Marko96kWSiiamaani k?ll ei kurda roiginaal antenni ja maki juures millegi ?le, polegi vist enne nii head levi ?helgi autol tegelikult kuulnud ( pole mul siiani ?kski auto j?hvis Sky Plus-i m?nginud)Algselt postitas: --WiLts--
Passatil on v?ga pask antenn, omastk?est teada!
mul kah m?ngis orginaal makiga ideaalselt k?ike ja igas eesti otsas. aga uue makiga ei tahtnud midagi m?ngida enne kui ostsin selle jubina sinna vahele mis andis voolu antenni jala sisse

-
- Huviline
- Auto: VW Passat 2001a. 74kw(diisel), VW Golf IV 66kw.(diisel)
Kui saladus pole siis kust sa selle vahejubina ostsid ja kui palju maksis?Algselt postitas: sax82Algselt postitas: --WiLts--Sul uuem passat, nendel asi parem. Enamikud saavad sky plusi j?hvis ilusti k?tte (originaalantennidega), mina pean kuulama kas vene m?la v?i raadio 2. Pigem valin plaadi:(Algselt postitas: Marko96kW
Siiamaani k?ll ei kurda roiginaal antenni ja maki juures millegi ?le, polegi vist enne nii head levi ?helgi autol tegelikult kuulnud ( pole mul siiani ?kski auto j?hvis Sky Plus-i m?nginud)
mul kah m?ngis orginaal makiga ideaalselt k?ike ja igas eesti otsas. aga uue makiga ei tahtnud midagi m?ngida enne kui ostsin selle jubina sinna vahele mis andis voolu antenni jala sisse![]()
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Neid jubinaid m??vad auto audioga tegelevad firmad ja poekesed. Oli vist www.noortehnik.ee veebis ka saadaval neid.Algselt postitas: joosep666
Kui saladus pole siis kust sa selle vahejubina ostsid ja kui palju maksis?
Ise ostsin aasta tagasi Tartus Stereo Alarm nimelisest kohast ja maksis see jupp p?ris mitu sajalist.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Huviline
- Auto: Passat 96kw Primera Sri
Algselt postitas: 4ratastNeid jubinaid m??vad auto audioga tegelevad firmad ja poekesed. Oli vist www.noortehnik.ee veebis ka saadaval neid.Algselt postitas: joosep666
Kui saladus pole siis kust sa selle vahejubina ostsid ja kui palju maksis?
Ise ostsin aasta tagasi Tartus Stereo Alarm nimelisest kohast ja maksis see jupp p?ris mitu sajalist.
suht jah igal pool . mul maksis alla 100 eeku. mina sain sepa keskusest tartust.
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Sinine l?heb n?iteks Alpine makkide puhul maki sinise juhtmega kokku. See on juhe kuhu makk annab 12V pinget kui ta t??tab (n?iteks subwoofri aktiveerimiseks jne.) Ehk sinisele ikka 12V pinget vaja anda.Algselt postitas: joosep666
Leidsin selle jubina aga ei ole sellest mingit kasu. Kas see sinine juhe tuleb ikka + ?hendada v?i massi?
![]()
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 2001a. 74kw(diisel), VW Golf IV 66kw.(diisel)
Karbi taga ?petuses kirjas: "Use the adapter only for cars with a DC 12V, ground negative.Algselt postitas: 4ratastSinine l?heb n?iteks Alpine makkide puhul maki sinise juhtmega kokku. See on juhe kuhu makk annab 12V pinget kui ta t??tab (n?iteks subwoofri aktiveerimiseks jne.) Ehk sinisele ikka 12V pinget vaja anda.Algselt postitas: joosep666
Leidsin selle jubina aga ei ole sellest mingit kasu. Kas see sinine juhe tuleb ikka + ?hendada v?i massi?
![]()
Kas sellest ei saa v?lja lugeda, et tuleb massiga ?hendada(ground negative).