K:1.6 k?igukast panna 2.0-ile
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K:1.6 k?igukast panna 2.0-ile
probleem ise on selline ,et mul on g3 gti millel tagurpidi k?ik ei t??ta(raigiseb ja koliseb aga vedu taha ei v?ta)...edaspidi k?igud t??tavad ilusti.
Kas sinna oleks v?imalik panna 1.6 k?igukast ? v?i oleks m?tekam v?tta 1.6 k?igukastilt tagurpidi k?igu s?steem ja panna 2.0-ile?
Kas sinna oleks v?imalik panna 1.6 k?igukast ? v?i oleks m?tekam v?tta 1.6 k?igukastilt tagurpidi k?igu s?steem ja panna 2.0-ile?
Tere.
minu kastide tabel n?itab, et CHE kast on "suure" 2,o mootori oma ja seeriast 020.
CHV kasti aga tabel ei tunne. Kui kinnitused on erinevad ja v?llid samuti kuid kastide korpused ?ldjoontes samad , on tegu vast G1 masinalt p?rit kastiga. Sel juhul on erinevad kinnitused peakakorpuse k?ljes. Teised kronsad on vahetatavad ja sobitatavad.
?kki sa lugesid kastilt t?histust valesti.
Analoogsete ?lekannetega nagu CHE on veel DFQ, DGD,AMC .
minu kastide tabel n?itab, et CHE kast on "suure" 2,o mootori oma ja seeriast 020.
CHV kasti aga tabel ei tunne. Kui kinnitused on erinevad ja v?llid samuti kuid kastide korpused ?ldjoontes samad , on tegu vast G1 masinalt p?rit kastiga. Sel juhul on erinevad kinnitused peakakorpuse k?ljes. Teised kronsad on vahetatavad ja sobitatavad.
?kki sa lugesid kastilt t?histust valesti.
Analoogsete ?lekannetega nagu CHE on veel DFQ, DGD,AMC .
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.