K: G1 tugevamad veov?llid ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K: G1 tugevamad veov?llid ?
V?ib-olla on juba selline teema olemas aga ei leidnud.
Probleem siis selline, et k?isin rallikaga j??l ja poolassi ots l?ks puruks. Millega saaks neid asendada tugevamatega ja kuidas saaks nende purunemist ?ra hoida? Olen kuulnud, et Škoda omasid pannakse aga v?i ka eksida.
Rallimehed aidake !
[Muudetud: 15-2-2009 kermps45]
[Muudetud: 15-2-2009 daqqer]
Probleem siis selline, et k?isin rallikaga j??l ja poolassi ots l?ks puruks. Millega saaks neid asendada tugevamatega ja kuidas saaks nende purunemist ?ra hoida? Olen kuulnud, et Škoda omasid pannakse aga v?i ka eksida.
Rallimehed aidake !
[Muudetud: 15-2-2009 kermps45]
[Muudetud: 15-2-2009 daqqer]
Tavalisel 1,6l ei tohiks k?ll normaalse s?idustiiliga poolteljed katki minna, mul 8klapilisel ja lukuta difriga ralli golfil on ainult 1 sisemine ots puruks l?ind, ja see ka sellep?rast et mootori padi oli katki, aga lsd-ga ja 16v golfil l?ks sisemisi ja v?limisi ning ka v?lle koguaeg pooleks, sisemiseks otsaks sobib sinna 108mm audi ots, v?limiseks golf vr6 v?i audi200, ?kski neist otstest ei sobi sinna ilma ?mber ehitamiseta. v?ll tuleks lasta teha Bolvergil n?iteks v?i L?tis. Aga enne kui hakkad pooltelgedega tegelema tee mootorile lisa kronsad ja korralikud mootori padjad et mootor t?ielikult fikseerida.
[Muudetud: 17-2-2009 333]
[Muudetud: 17-2-2009 333]
Kus ja millised peaksid need kinnitused siis olema? Praegu on mul mootor 4 kinnitusega. Peaks siis sellised kinnitused ka olema nagu Ladadel on klapikambrikaane k?lge pandud?
J??rajal l?ks mul sisemine veov?lli ots. ?ks tuttav, kes s?idab ise G2 ringrada, ?tles, kui rattas on allakeeratud ja t?iega lastes, et see v?s p?hjus olla, miks see mul puruks l?ks. On see t?si ?
J??rajal l?ks mul sisemine veov?lli ots. ?ks tuttav, kes s?idab ise G2 ringrada, ?tles, kui rattas on allakeeratud ja t?iega lastes, et see v?s p?hjus olla, miks see mul puruks l?ks. On see t?si ?
Tere Kermps..
Ma ei teadnud, et sul sisemine l?ks, kui ?tlesin et selle viga.
Sisemist l?hub k?igerohkem rapsiv k?iguvahetus ja ega se 90mm eriti tugev ole. Samas vanasti s?itsid rinkal Golfivennad enamuses 90stega ja kestsid k?ll. Ju sul sellel vanus oli oma t?? teinud.
Ma ei teadnud, et sul sisemine l?ks, kui ?tlesin et selle viga.
Sisemist l?hub k?igerohkem rapsiv k?iguvahetus ja ega se 90mm eriti tugev ole. Samas vanasti s?itsid rinkal Golfivennad enamuses 90stega ja kestsid k?ll. Ju sul sellel vanus oli oma t?? teinud.
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
Mul on esimene ja tagumine padi j?igaks tehtud, ja ?leval plokikaanest tuleb tugi tagumise seina juurde. ja k?lgmised padjad on klaasiliimi t?is valatud.Algselt postitas: kermps45
Kus ja millised peaksid need kinnitused siis olema? Praegu on mul mootor 4 kinnitusega. Peaks siis sellised kinnitused ka olema nagu Ladadel on klapikambrikaane k?lge pandud?
90mm veov?lli otsa v?in paari sotiga anda kui vaja.
Teema lihtne.
Tule vaata mul vanal G1 masinal on pandud kaanest struudi k?lge. Sulle selle installimine on mingi 10 min t??d. Papsile ma n?itasin mis on vahet 90 ja 100 kronsadel ja kuda neid saab vahetada. Sinna sobib h?sti Passati 100mm ja se on tugevam aga ka raskem. Kastil tuleb natuke nokkida ja asi j??b kestma.
Vana liigend suri lihtsalt vanadusse. Ju ta oli eelmiste omanike k?es samuti "veidi" piitsa saanud .
Tule vaata mul vanal G1 masinal on pandud kaanest struudi k?lge. Sulle selle installimine on mingi 10 min t??d. Papsile ma n?itasin mis on vahet 90 ja 100 kronsadel ja kuda neid saab vahetada. Sinna sobib h?sti Passati 100mm ja se on tugevam aga ka raskem. Kastil tuleb natuke nokkida ja asi j??b kestma.
Vana liigend suri lihtsalt vanadusse. Ju ta oli eelmiste omanike k?es samuti "veidi" piitsa saanud .

plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.