K: Automaatkasti ?li

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Raimo182
Huviline
Auto: VW Passat (87), VW Caravelle (86)

K: Automaatkasti ?li

Lugemata postitus Postitas Raimo182 »

Autoks 2.0 85kW(91aasta) Passat. K?simus kasti ?li nivoo kohta. M??detakse t??tava mootoriga, aga kui palju varras peaks ?li n?itama, kas see plastikust osa on k?ik ?liga kaetud v?i pool on norm?

Veel on k?simus: viimasel ajal on mingi imelik vibra tekkinud p?rast 150km l?bimist, hakkab vaikselt peale ja edasis?ites l?heb hulllemaks. Just olen t?heldanud seda koormaga s?ites, kas selline asi v?ib ka tingitud olla k?igukastist v mitte?

Ait?h!

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Eeldatavasti oli ka juba selle ajastu kastidel nii, et kasti ?li tuli ajada teatud temperatuurini (saab m??ta l?bi VAG-COMi ja pidi vist olema 35-40*c) ja seej?rel tuleks niikaua ?li lisada kui sealt m??teaugust akkab ?li v?lja jooksma. Vardaga seal k?ll midagi minu teada ei m??deta. Targemad parandage..

Vibratsioon v?ib v?ga edukalt automaatkastist tuleneda, t?psusta kas see esineb ?htlasel s?idul v?i rohkem koormuse all ja kiirendades? Mul vibreeris kast 3. ja 4. k?iguga kiirenduse ajal. Abiks oli mitu Eesti keskmist palka ja kasti kap remont ;)

[Muudetud: 15-3-2009 tobimarg]

Raimo182
Huviline

Kui ma m??teauguni t?is kallan, siis j??bki ??reni ?li t?is v?i mingil hetkel langeb oma normaalse piirini? Igaljuhul kui varrast vaatan, siis siis tundub, et see kergelt ?line. Kui kunagi auto ostsin, siis m?letan nagu varras oli ?leni ?line. Aga vibratsioon hakkab mingilt maalt tekkima ?htlase s?idu ajal ja just, siis kui on auto inimesi t?is, vibreerib ka siis kui kiirendan. Eile nt. s?itsin veits ?le 100km ja kaks inimest autos, vahepeal proovisin ka ?le 100km/h ning ei midagist. ?kki siiski probleemiks see, et kastis liiga v?he ?li??? Peale pikka otsa seda vibratsiooni ei esine, ei kiirendades ega aeglustades. Tagumine rattalaager oli ka lahti, keerasin selle ka ilusasti kinni ning tundus, et justkui l?ks paremaks, aga ikka v?ike vibra sees- ise arvasin, et ?kki sellest tulenes.

Raimo182
Huviline

?li normis ja kastil vist ka midagi viga pole. L?bisin t?na P?rnu-Tartu otsa ja sama lugu mis eelmine kordgi, Puhja ringteelt maha keerates hakkab vibreerima ja kl?bisema.Tn saab alguse j?rsust p??rdest paremale. T?en?oliselt on midagi veermikus viga, pooltelg v midagi. Homme l?hen lasen ?le vaadata.

Vasta

Mine “Ülekanne”