Kuidas eemaldada Golf 3 peegelkile?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat 3BG B5,5 1.9TDI 74kw 2002.a
Kuidas eemaldada Golf 3 peegelkile?
Tervitus!
Kuna varsti ülevaatus tulemas siis olen käinud eelnevalt ülevaatuspunktis ja seal on mulle öeldud, mis takistab mul ülevaatuselt läbimast:
Golf 3 GTI 2.0 85kW tagaluugi peegelkile!
hetkel pilti pole.
Mõtlesin vahepeal, et kas mõnda lihtsamat viisi ei ole?
Ette t?nades K.R
Kuna varsti ülevaatus tulemas siis olen käinud eelnevalt ülevaatuspunktis ja seal on mulle öeldud, mis takistab mul ülevaatuselt läbimast:
Golf 3 GTI 2.0 85kW tagaluugi peegelkile!
hetkel pilti pole.
Mõtlesin vahepeal, et kas mõnda lihtsamat viisi ei ole?
Ette t?nades K.R
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 21:39, muudetud 2 korda kokku.
-
- Huviline
- Auto: Passat 3BG B5,5 1.9TDI 74kw 2002.a
Pidi nii olema jah et tagaistujate klaasidel võivad olla nii peegelkile kui ka tume toonkile ja kõike muud aga tagaklaasil ei tohi peegelkile, sest see pidi liikluses õnnetusi tekitama (Peegelklaasi auto taga sõitva auto juht võib pimestuda peegelklaasi helendamisest päikese käes ja võib juhtuda, et lendab vastassuuna või kraavi)Algselt postitas: raiku
miks ei tohi olla peegelkile?
kleebi sinna siis ajutiselt pr?gikott peale kui peegeldada ei tohi (saad ?levaatuselt l?bi:)
kui autol on olemas k?ljepeeglid ei pea tagaklaasist v?lja n?gema:) (on kuidagi niimodi see asi meelde j??nud)
Kuulsin, et ülevaatus punktides pidi olema selline aparaat mis mõõdab seda peegelkile peegeldamist. Ise ma seda masinat näinud ei ole aga pidi olema niiet mingisugune minimaalne peegeldumine võib siiski olla tagaklaasil. (endal ma mõõtnud ei ole

Raiku >< Tänud soovitamast ;D (proovib j?rgi)
Viimati muutis KeepItReal, 24 Nov 2011, 16:05, muudetud 1 kord kokku.
- erki1974
- Huviline
- Telefon: 56458883
- Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013
Kui hirmsasti siis see tagaklaas sul siis peegeldab. Kus kohas ülevaatusel käid. Minul on Passat 2002 variant ja sellel on tagaklaas ja küljed tehtud quantium kilega mis peaks olema ka suht peegel. Minul on tehase roheline toonklaasid ja siis jääb vaadates roheline helk. Käisin ülevaatusel Viljandis ja polnud mingit probleemi. Noriti ainult esimeste gabariiditule helesiniste ledpirnidega(kirjas oli pakendil, et on valged) mis vahetasin ka kohe ära ja enam ei ole neid sinna toppinud.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Tsitaat viimsest Autolehest:
Mait Millert, OÜ Maitene TÜV punkti juhataja.
Kas värvilised toonkiled on lubatud?
Jah, need on lubatud, kui täidetakse läbipaistvuse nõudeid.
Keelatud on peegeldavad kiled, kuid kuna nende kontrollimise korda või neile esitetavaid nõudeid pole täpselt määratletud, jätame meie näiteks kordusülevaatuse vormistamatta.
Et siis suurepärane olukord jällegi seadustes - keelatud on aga kontrollida ei saa:ninja:
[Muudetud: 11-7-2009 jussike]
Mait Millert, OÜ Maitene TÜV punkti juhataja.
Kas värvilised toonkiled on lubatud?
Jah, need on lubatud, kui täidetakse läbipaistvuse nõudeid.
Keelatud on peegeldavad kiled, kuid kuna nende kontrollimise korda või neile esitetavaid nõudeid pole täpselt määratletud, jätame meie näiteks kordusülevaatuse vormistamatta.
Et siis suurepärane olukord jällegi seadustes - keelatud on aga kontrollida ei saa:ninja:
[Muudetud: 11-7-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
-
- Huviline
- Auto: Vento 1,9 td, Golf II 1,9 d
- Kontakt:
Kile tuleb maha lihtsalt tõmmates, aga too liim ei ole nii kerge tulema, ise sai kunagi eest ülevalt tee ääres kisutud
ja pärast umbes pool tundi liimi maha pestud. Kuigi jah tagumisel klaasil reaalne oht soojendus ribadest ilma jääda... Ise vahetaks ÜV punkti 

Liikuva tünnisauna teenused: http://www.pesupidu.ee