G3 81kw tdi-le 18 veljed
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G3 81kw tdi-le 18 veljed
Tere. Nimelt minu probleem siis selline, et sa kunagi ammu soetatud endale 18 tollised veljed, eile sain ka lõpuks rehvid ning tahtsin täna alla panna, kuid selgus kurb tõsiasi, et alumine taldrik on liiga madalal ning hakkaks vastu rehvi käima. Vaatasin täna majaees seisvat tabalist 4 ukselist golf 3, tal oli see alumine taldrik palju kõrgemal, seega siit küsimus, et kas mul on mingi madaldus v diislitel ongi madalamal see, kuna mootor on raskem? Keegi on pannud oma g3 tdi-le 18 valu alla?
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
ühes käes ajaleht, teises kohv!
Need on võetud golf 3 alt, mul on präegu see taldrik nii madalal, et väga üle 15 tollist velge mõõtudega 195/55 alla ei pane. Rääkimata siis 17 ja 18.
Kuna mul ühtegi tuttavat väga ei ole kellel oleks golf 3, siis ma ei saa ka proovida neid muudele autodele. Ma ise kahtlustan, et mul on mingi madaldus all, kuid selle taldriku vaheline kõrgus ju ei muutu mingil hetkel? Osta romulast tavaline ladrik, mis ulatub sillani?
Kuna mul ühtegi tuttavat väga ei ole kellel oleks golf 3, siis ma ei saa ka proovida neid muudele autodele. Ma ise kahtlustan, et mul on mingi madaldus all, kuid selle taldriku vaheline kõrgus ju ei muutu mingil hetkel? Osta romulast tavaline ladrik, mis ulatub sillani?
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Re:
Oot, kas ma saan midagi valesti aru, kuid minu arust on ju vedrutaldrik amordi küljes? Just lasin enda omal uued esiamordid panna ja taldrik seal kenasti küljes olemas?rauli kirjutas:Need on võetud golf 3 alt, mul on präegu see taldrik nii madalal, et väga üle 15 tollist velge mõõtudega 195/55 alla ei pane. Rääkimata siis 17 ja 18.